Hozzávalók (1 adaghoz):
½ doboz Forpro Carb Control Salmon In Own Sauce
10 g kaprigyümölcs
20 g snack paprika
1 szelet Forpro Walnut Protein Bread
10 g zsírszegény krémsajt
Elkészítés:
1. A lazacot lecsepegtetjük, villával kissé összetörjük vagy lemezeire bontjuk.
2. A kaprigyümölcs szárát eltávolítjuk, majd felkarikázzuk, a megmosott paprikát szintén karikákra vágjuk.
3. A kenyeret megkenjük a krémsajttal, ráhalmozzuk a lazacot, a kaprit és a paprikát.
Tálalási javaslat: Pár pötty diétás majonézzel díszíthetjük a szendvicset.
Tipp: Snack paprika helyett kápiát vagy kaliforniai paprikát is használhatunk.
Elkészítési idő: 5 perc
Energia 295 kcal
Fehérje 25,5 g
Zsír 15,7 g
Szénhidrát 8,5 g
Rost 7,8 g