Tojásos-tormás sonkatekercsek - ketogén - gluténmentes

Tojásos-tormás sonkatekercsek

Hozzávalók (1 adaghoz):
2 db főtt tojás
1 teáskanál mustár
1 kávéskanál (ízlés szerint) asztali reszelt, csípős torma
60 g vékonyra szelt prágai sonka
25 g tetszőleges salátakeverék
1 evőkanál Forpro Aioli Provencian sauce
1-2 teáskanál Forpro Slim Ketchup Classic

Elkészítés:
1. A megpucolt főtt tojásokat késes aprítóba tesszük, összetörjük a mustárral és a tormával, ízlés szerint megsózzuk.
2. A sonkaszeleteket megkenjük a tojáskrémmel, majd feltekerjük.
3. A salátakeverékre aioli szószt locsolunk, erre helyezzük a sonkatekercseket, végül kevés ketchupöt pöttyözünk a tetejükre.

Tálalási javaslat: A tekercseket felkarikázhatjuk, és nyársra tűzve tálalhatjuk.

Tipp: Csípős helyett csemege tormával is elkészíthetjük a tekercseket.

Elkészítési idő: 10 perc

Energia 264 kcal
Fehérje 15,3 g
Zsír 15,8 g
Szénhidrát 4,3 g
Rost 1,1 g