2024. május 16.

piros 2021 03

Ezüstös szépség

A világelső edző és fitneszmodell, ALEX SILVER-FAGAN a rövid edzésekről, tetkó tanácsokról és a szőke fürtök meglepő titkáról.

Sokféle edzést kipróbáltál a súlyemeléstől a crossfiten keresztül a jógáig. Van kedvenced?
Szeretek abba a mentális állapotba kerülni, mikor teljesen arra koncentrálsz, amit épp csinálsz. Erről szól a jóga. Vagy a kettlebell. Nemrég szereztem meg a StrongFirst kettlebell oklevelemet. És imádom a metabolikus edzéseket is, amikor 20 perc elég, de a végén csak kapkodod a levegőt.

100 000 Instagram-követőd van. Mi a sikered titka?
Az őszinteség és a sebezhetőség. Igazinak tűnni egy olyan alkalmazásban, ahol semmi nem az. Néha azt hiszem, hogy túlságosan is igazi vagyok.

Ha jól látom, legalább három tetkód van…
Igazából öt. A „Breathe” felirat és egy nyíl a bal karomon, egy szitakötő a bordáimon, egy galamb a jobb fülem mögött és egy „Aum” szimbólum a jobb bokámon, amit Thaiföldön varrattam, mikor befejeztem a jógaképzést. Ez a legolcsóbb és egyben a legjobb tetkó a testemen – a legkisebb rajz. Ha valaki Thaiföldön tetovál, még ha a szalon lepukkant is, a tetoválás tökéletes lesz, mert a hely megszentelt. Szóval, ha tetkót akarsz, irány Thaiföld!

Mikor vagy a legboldogabb?
Van az a pillanat, közvetlenül edzés után, mikor befejezed, és azt érzed: „Igen, megcsináltam!” Erősnek érzed magad, mert elértél valamit. De a strandon is nagyon boldog szoktam lenni.

Milyen meglepő dolgot nem tudnak rólad az emberek?
Vörös hajúnak születtem. Tényleg vörös voltam, 2013-ban váltottam szőkére, de valószínűleg még sokáig az is maradok. Na jó, lehet az eperszín lesz a befutó.

Még valami érdekesség?
Egyáltalán nem voltam sportos fiatalabb koromban, és most sem vagyok igazán jó a sportokban. De nagyon igyekszem.

 További infókért keresd fel Silver-Fagan Instagram-oldalát: @alexsilverfagan 

 

Image
Muscle & Fitness magazin, minden ami testépítés, fitnesz, erőemelés vagy crossfit.