The Rock apuka lesz... majd börtönbe vonul

Dwayne Johnson és barátnője, Lauren Hashian hamarosan szülői örömök elébe néznek!

Korábban is rebesgették, hogy útban van a pici, de most már azt is tudjuk, hogy rövidesen egy kislánnyal bővül a család! A pár mintegy kilenc éve él boldog, állításuk szerint „sziklaszilárd” kapcsolatban, és úgy érezték, eljött a gyermekáldás ideje. A kistestvérnek Johnson első feleségétől, Dany Garciától született 14 éves kislánya, Simone is bizonyára örülni fog. A várva várt baba állítólag januárban érkezik, de The Rock szokásához híven nem hagyja rajongóit kételyek közt őrlődni, és az újdonságokról Instagramján és Facebookján is tudósítja a nagyközönséget. Legutóbb ezt a képet töltötte fel.

A képaláírás pedig gyakorlatilag egy óda a nőkhöz, amely akár Kosztolányitól is származhatna:

„Engem csodálatos és erős nők neveltek fel, és most is ilyen teremtmények közt élek. A világegyetemnek egyszerűen szüksége van még egyre! KISLÁNYOM LESZ!! KÖSZÖNÖM srácok a sok támogatást és szeretetteli üzenetet, amelyeket Laurennek és nekem is küldtetek. Hálásak vagyunk ezért az áldásért, és izgatottan osztjuk meg veletek.”

The-Rock-Lauren-Hashian.jpg

„A nép bajnoka” egyébként sok tekintetben fergeteges évet zár. A Wrestlemania 31 nézői valószínűleg sosem felejtik el, ahogyan Ronda Rousey oldalán kiosztotta a WWE cégtulajdonos Triple H-éket, aztán jött a Halálos iramban 7 és a Törésvonal őrületes kasszasikere, az HBO Ballers sorozata (ami azóta egy második évadot is megért). Aztán leszerződött a Rampage-adaptációra, és izgatottan várjuk a DC univerzum 2019-es Shazam-feldolgozását, de előtte, valljuk be, azért az egész estés Baywatchra is kíváncsiak leszünk. Szintén idén történt, hogy The Rock kitörölhetetlenül beírta magát az amerikai filmipar halhatatlanjai közé, amikor a Hollywood Boulewardon található TCL Chinese Theater előtt otthagyta tenyér- és láblenyomatát.

Ami pedig a gyerekeket illeti, A Szikla jótékonysági akciói közül is leginkább arról híres, hogy szereti felkarolni a megtévedt ifjakat. A TNT-s Wake Up Call után most legfrissebb HBO-s projektjében, a „Rock & A Hard Place” c. dokumentumfilmben Amerika egyik legsikeresebb boot campjében börtönbüntetésüket töltő fiatalokat igyekszik hardcore módszerekkel jó útra téríteni, bebizonyítva azt, hogy bárki bármikor képes megváltoztatni az életét, ahogyan ő is tette annó.

Két hónappal ezelőtt egy olyan videót posztolt az Instára, amelyben az éppen szabaduló végzősökkel ünnepel:

 

therock (@therock) által közzétett videó,

A bejegyzés pedig így szól:

„Pont úgy néznek ki, mintha én lennék sok minipéldányban. Ez kicsit ironikus, mert amikor annyi idős voltam, mint ők, rengeteg hülyeséget csináltam, és bizony volt, hogy bajba kerültem. Ezek a fiúk megérdemlik a boldogságot! Immáron szabad, fiatal férfiak! Ezek a srácok olyan bűnöket követtek el, amiért bekasznizták őket, méghozzá az egyik legdurvább és legextrémebb helyre. Nagyon kemény kiképzésben részesültek, és most szabad emberek lesznek. Jobb emberek. Tanulságos útjuknak mindannyian szemtanúi lehettek majd az új HBO-s dokumentumfilmben.”

The Rock olvasóinkról nem csak motivációs üzenetekkel, videókkal és edzési tippekkel gondoskodik, de hamarosan ismét a Muscle & Fitness címlapján üdvözölhetjük!

Olvass tovább! The Rock válledzése.

Kövess minket Facebookon is!

https://www.facebook.com/muscleandfitnesshungary