Dwayne Johnson új filmje máris kasszasiker!

Kalifornia lakói fel vannak készülve a földrengésekre. Azt hitték. De ilyen méretű katasztrófára senki sem számított: San Franciscót és környékét egy 9-es fokozatú rengés teszi a földdel egyenlővé.

Ilyen meghökkentően reális és látványos földrengést moziban még nem láthattunk!

Az Amerikában és az Egyesült Királyságban már bevételi rekordokat döntögető Törésvonal című katasztrófafilm június 4-én debütál a hazai mozikban.

Úgy látszik Dwayne Johnson, vagyis a Rock neve már garancia a sikerre! Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy legújabb három dimenziós szélesvásznú felbukkanása is kiemelkedő népszerűségre tett szert. Az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban május 29-én bemutatott Brad Peyton rendezte Törésvonal (eredeti címén San Andreas) ugyanis már a megjelenésekor túlszárnyalt minden várakozást, és valódi kasszasikernek bizonyult. Tavaly a szintén Johnson főszereplésével készült Herkules ugyan bevételeit tekintve nem hozta a tőle várt kötelezőt, a Rock azonban most kiküszöbölte a csorbát, hiszen a kaliforniai földrengés megrázó pillanatait felidéző új szuperprodukciója már az első hétvégén közel 4 millió fontot hozott a konyhára, ezzel hasonló csúcsokat döntöget, mint a Halálos Iramban legújabb, hetedik epizódja.

A történet szerint Kaliforniát egy korábban még sosem tapasztalt, hatalmas erejű földrengés rázza meg, amely  mindent romba dönt, pánikot okoz és súlyos  ember életeket követel. Egy helikopterpilóta (Dwayne Johnson) és rég elhidegült felesége (Carla Gugino) Los Angelesből észak felé indul, hogy megkísérelje a lehetetlent: fel akarják kutatni, és meg akarják menteni a romok között ragadt lányukat (Alexandra Daddario). De amikor azt hiszik, már minden bajon túl vannak, akkor kezdődnek az igazi kalandok…

A filmet június 4-től kezdik el vetíteni a hazai mozik, ám addig is elkezdhetünk hangolódni ezzel az előzetessel!