Nehezen koncentrálsz az edzésre? – The Rock segít!

Dwayne Johnson mindenhol máshol igen, de a teremben nem ismer tréfát!

Egy-egy csinos fenék vagy pocsék zene könnyen elvonhatja a figyelmed az edzésről a teremben, nem beszélve a haverokról, akik azt hiszik, hogy a kocsmában vannak, és be nem áll a szájuk, vagy saját hiúságodról, amely azt diktálja, hogy tátott szájú közönség előtt fölöslegesen produkáld magad, esetleg a legfrissebb személyes fekvenyomási rekordoddal dicsekedj hosszasan.

Ha valakinek, hát egy sztárnak biztosan meg kell küzdenie egy nyilvános edzőterem figyelemelterelő akadályaival. Mi hát a megoldás? Maradj észrevétlen! A pazar koreográfiájú testépítő-versenyek és expók idején The Rock töretlen népszerűségű Instagram-csatornáján a minap újabb tanácsokat (és egy röpke edzésvideót) osztott meg:

„Sose eddz közönség előtt, és ne főleg pofázd el az időt! Maradj észrevétlenül kemény és kitartó, hogy valóban fejlődhess. Az sem árt, ha kerítesz egy társat, aki hajlandó fölvenni a telefonjával."

A Szikla tudja, hogyan kell keményen edzeni! A titka, hogy amennyire jó a humora az élet egyéb területein, annyira képes komolyan venni az edzést!  Szüksége is van rá, különben  hogyan tudná tartani magát szigorú menetrendjéhez?

Ha nem is vagy sztár, az idő neked is pénz, úgyhogy kár volna a drága terembérleteket a haverokkal trécselve vagy a csajokat álmodozva fixírozva elpocsékolni!