The Rock gondolatai a testépítésről

Dwayne “the Rock” Johnson, Hollywood Sziklája is kétségtelenül sokat köszönhet a gyúrásnak.

Az izmok csodákra képesek! Amellett, hogy jó megjelenést kölcsönöznek és önbizalmat adnak, meghosszabbítják az élettartamod, és egy csomó olyan helyre eljuttatnak, ahová máskülönben gondolatban sem mernél elkalandozni. Arnold izmainak köszönhetően járta be a világot, de rajta kívül is számtalan színész, zenész, és más tehetség használta ki az edzés és testépítés adta lehetőségeket akár karrierjében, akár életének más területein.

MUSCLE & FITNESS-ről:

“Tudjátok, nekem a Muscle & Fitness volt a Bibliám. Gyerekkoromban az első címlap, amit megláttam, az a címlap volt, amin Arnold Conanként feszít. Tudjátok, amelyiken feketére van mázolva az arca. Aztán az a megtiszteltetés ért, hogy találkozhattam Joe Weiderrel Woodland Hills-i irodájában.”

Conan_Cover.JPG

A TESTÉPÍTÉSRŐL:

“Sokminden vagyok, de legbelül mindig is testépítő voltam, és az is maradok. Legalábbis ami az edzést, táplálkozást és az egész teremvilág imádatát jelenti. Úgy kezdődött, hogy a Miani Egyetemen az a kiváltság jutott osztályrészemül, hogy a különböző rangos csapatokban futballozhattam, fantasztikus edzőkkel és csapattársakkal. Aztán az a szerencse ért, hogy pankrátorként is befutottam. És persze ott van a filmes karrier. De a testépítés mindig megmaradt egyetlen állandó támaszpontnak. Egyszerűen imádok gyúrni, a teremben lenni, és átalakítani a testem a jól bevált oldschoolmódszerekkel: kemény munkával és helyes táplálkozással.”

Kövess minket Facebookon is!

https://www.facebook.com/muscleandfitnesshungary