A Halálos iramban 7. szereplői, és az izom, ami mögöttük van

Bemutatjuk, hogy kit milyen szerepben láthatunk a legendás filmes széria legújabb epizódjában.

A nemrég mozikba kerülő hetedik epizód a legújabb része ennek a hatalmas bevételt hozó filmsorozatnak, cselekményét tekintve pedig a legaktuálisabb eseményeknek lehetünk szemtanúi a filmvásznon. A történet a Tokyo Drift című film után játszódik, amiben Han Seuol-Oh (Sung Kang) a Dominic Toretto (Vin Diesel) által vezetett hírhedt autóversenyzői gárda egyik tagja életét veszti egy autóbalesetben. Feltehetően nem egy véletlen baleset áldozata lesz, hanem a gonosz Deckard Shaw (Jason Stetham) keze van a dologban. Toretto és a banda többi tagja persze bosszút akar állni Shaw-n aki szintén bosszút esküdött a bátyja haláláért, ami még az előző részben történt. Mindeközben a film új szereplői Djimon Hounsou és Kurt Russell egy veszélyes számítógépes programra vadásznak, ami bármilyen technológiai eszközből fegyvert képes előállítani.

A film bővelkedik akciódús jelenetekben, amikor autók zuhannak ki a repülőgépekből, vagy például két egymástól távol eső felhőkarcoló tetején hajtanak át kocsival őrült tempóban, nem is beszélve a mozgalmas közelharcokról. Nem meglepő hogy a pörgős akciófilm minden bizonnyal leteszi névjegyét Hollywoodban, már csak azért is, hiszen az egész film tisztelgés Paul Walker emléke előtt. Cikkünkkel most egy kis betekintést nyerhetünk a legnagyobb sztárok szerepeibe, valamint edzésmódszereikbe amikkel egész évben a topon vannak.

 

 

Dwayne "The Rock" Johnson

 

Johnsonnak, aki Luke Hobbs szerepében tér vissza a filmvászonra, ez már a harmadik Halálos iramban epizódja, és az Amerikai Biztonsági Szolgálat egyik emberét alakítja. Feladata, hogy leszerelje a 6. részben meggyilkolt brit különleges alakulat alkalmazottjának Owen Shaw-nak a bátyját, Dekhardot, akit Jason Statham testesít meg. Ha lenyűgözőnek találtad Johnson verekedős jeleneteit Vin Diesel-lel, akkor semmiképp ne hagyd ki a Jason Statham elleni küzdelmét a legújabb részben!

Vin Diesel

Az utcai versenyzés rosszfiúinak vezetője, Dominic Toretto, aki egy az egész világon ismert hírességekből álló családból származik. A sztori szerint el kell kapnia Shaw (J. Statham) grabancát, mivel ő a felelőse Toretto egyik társának haláláért. Vin, megvillantva izmos karjait a Jimmy Kimmel Live Tv Showban azzal élcelődött, hogy mivel a következő Halálos Iramban helyszíne New-York lesz, abban az epizódban sokkal több lesz a képzeletet felülmúló, nagyon ütős jelenet.

Jason Statham

Statham, aki másodjára tűnik fel a sorozatban, a Halálos Iramban egyik főgonoszát alakítja. Már az előző részben is megvillantotta harcművészeti tudását, és tudni kell róla, hogy 12 évet töltött a Brit Búvár Alakulat tagjaként, ami feljogosítja őt arra, hogy bárkire veszélyt jelentsen a filmvásznon, és azon kívül is.

Tyrese Gibson

Miután Roman Pearce-ként, Ealker barátjaként debütált még a 2. részben, Gibson jelentősen hozzájárult a Halálos Iramban sikeréhez, mivel ő az a kigyúrt, de vicces figura, akit mindig üldöznek, de neki mégis sikerül kiszabadulnia üldözői karmai közül. Fogadjunk, hogy a 7. részben sem lesz másként!

Djimon Hounsou

Hounsou-t a legújabb rész egyik másik negatív figurájának, Janakde-nak, a szomáliai terroristának szerepében láthatjuk. A dörzsölt agyú bűnöző a fő felelőse a hacker, Ramsey (Nathalie Emmanuel) elrablásáért. Nagy versenyben van a rejtélyes kormánypárti ügynökkel, Mr. Nobody-val (Kurt Russell) egy olyan számítógépes program megszerzéséért, ami komoly veszélyt jelenthet az emberiségre. Alig várjuk, hogy lássuk, milyen kegyetlen lesz Hounsou alakítása!

Ronda Rousey

Biztosan állíthatjuk, hogy imádjuk a filmvásznon az UFC harmatsúlyú bajnokát, Ronda Rousey-t. A színésznő, aki egyben élsportoló is, szerepelt az amerikai Muscle&Fitness 2014-es Július/Augusztusi számának címlapján, valamint a sportoló rovatban is megjelent a szintén 2014-es novemberi számban. A mostani filmben Rousey Kara-t játssza, és olyan csajos verekedős jelenete van Michelle Rodriguezzel, amit kár lenne kihagyni!

Toni Jaa

Jaa, aki egyszerre harcművész, színész, és híresség is, Kiet bőrébe bújik a filmben, és az egyik legjobbnak vélt jelenetben bizalmas infókat cserél Paul Walkerrel. A filmet Jaa hazájában, Thaiföldön is bemutatják majd, ami egy extra löketet nemzetközi karrierjének.