Nem elég hatékony a diétád? Segítünk!

Ahogyan az edzésben, úgy az étrendben is elérkezhetnek bizonyos holtpontok, amelyek látszólag leállítják, de legalábbis lelassítják a fejlődést. Az alábbi újítások bevezetésével talán könnyebben túllendülhetsz rajtuk, hogy többé meg se állj a célig!

 

Cseréld fel a dolgokat!

Köztudott, hogy szokatlan terheléssel bombázva még a makacsul növekedő izmok is fejlődésre foghatók. Ugyanezt a logikát követve táplálkozási stratégiáidon is érdemes változtatnod néha. Cseréld fel az ebédet és a vacsorát, és készíts tápláló, fehérjedús reggelit! Ne feledd azt se, hogy amelyik diéta az egyik embernél működik, az a másiknál kevésbé, ezért óvatosan érdemes kísérletezni, és akár dokumentálni a változást! 

Fogd vissza a szénhidrátot!

Néhány szem gyümölcs sosem árthat, de ha úgy érzed, holtpontra jutottál diétádban, lehet, hogy érdemes napi egy darabra szorítkoznod. Ha bajban vagy, melyiket válaszd, kattints ide!

Egyél többet!

Nem szabad elfelejtened, hogy ha keményebbé teszed az edzést, arányosan több kalóriát is kell bevinned, különben aligha tapasztalsz tömegnövekedést. Ne becsüld le a növényi eredetű ételeket, a zöldségek erejét se!

Turbózd fel az anyagcseréd!

A zöld teához, kurkumához és pikáns szószokhoz hasonló titkos fegyverek nemcsak remek ízt kölcsönöznek az ételnek, hatékonyan csillapítják az étvágyat, és mindenekelőtt felgyorsítják az anyagcseréd!

Kövess minket Facebookon is!

www.facebook.com/muscleandfitnesshungary