Csak keményen! - 5 fickósító étel

Az egészséges erekció titka a megfelelő vérellátás. A következő ételek hozzájárulnak vérkeringésed és hormonális rendszered megfelelő működéséhez, és persze a fergeteges hálószobai sikerekhez!

 

 

tomatoes.jpg

ZÖLDSÉG-GYÜMÖLCS

Ezek a növényi alapú ételek abból a szempontból utolérhetetlenek, hogy amilyen gazdagok értékes tápanyagokban, olyan elvétve tartalmaznak káros zsírokat. Ennek eredményeképpen hozzájárulnak az érfalak egészségének megőrzéséhez, ezáltal segítenek a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében, és a megfelelő vérkeringés biztosítva természetesen az erekció beálltában és fenntartásában is fontos szerepet játszanak.

A paradicsom különösen alkalmas erre a célra likopintartalma miatt, amely az A-vitaminok családjába tartozik, és hozzájárul a prosztata egészséges működéséhez. A likopin ideális felszívódását úgy biztosíthatod, hogy a paradicsomot kevés olajjal megfőzöd, például tésztaszósznak.

muscle-building-food-nuts.jpg

DIÓFÉLÉK

Nagy mennyiségben tartalmazzák az arginin nevű aminosavat, amely kulcsszerepet játszik a nitrogén-monoxid szintézisében, amely értágító hatása miatt a különböző testrészek vérellátásában, így az erekció folyamatában is. A csonthéjasok többségében található olajok nagyságrendekkel egészségesebbek sok telített vagy transzzsírnál. Egyes kutatások azt is kimutatták, hogy a koleszterinszintet is csökkenthetik.

roasted-pumpkin-seeds.jpg

 

TÖKMAG

Gazdag cinkforrás, amely emellett sok szelént és E-vitamint tartalmaz, amelyek antioxidánstartalmuknak köszönhetően szintén óvják az erek egészségét.

Olimp_Labs_Chela-Zinc_30_kapszula.jpg

OliveOil_2.jpg

OLÍVAOLAJ

A telített és transzzsírokkal szemben, amelyek érszűkítő hatással bírnak, az olívaolajban található úgynevezett monoszaturált, azaz egyszeresen telített zsírok hozzájárulnak az érfalak rugalmasságának megőrzéséhez.

wheat-germ.jpg

BÚZACSÍRA

Az E-vitaminhoz sajnos nem könnyű természetes élelmiszerforrásból hozzájutni, de a búzacsíra például remek választás.

Olimp_Labs_EREKTON_ULTRA.jpg

Kövess minket Facebookon is!

https://www.facebook.com/muscleandfitnesshungary