VANÍLIÁS-MEGGYES RIZSKÁSA - Reggeli - Gluténmentes és Vegetáriánus

Hozzávalók (1 adaghoz):
60 g fagyasztott meggy
1 csipet őrölt fahéj
1 csipet őrölt szegfűszeg
1 tasak Forpro High Protein Rice Porridge vanilla flavour
50-80 ml forró (max. 80 °C) víz
1 teáskanál kókuszchips

Elkészítés:
1. A meggyet egy kis lábasba öntjük, hozzáadjuk a fahéjat, a szegfűszeget és minimális vizet, majd megpároljuk.
2. A tasak tartalmát alaposan elkeverjük a forró vízzel, majd állni hagyjuk 2-3 percig.
3. A kását összekeverjük a meggyel, és megszórjuk a kókuszchipsszel.

Tálalási javaslat: Kókuszchips helyett mogyoróval, dióval, mandulával is megszórhatjuk a kását.

Tipp: Víz helyett azonos mennyiségű tejjel vagy növényi tejjel is elkészíthetjük.

Elkészítési idő: 10 perc

Energia: 276 kcal
Fehérje: 16,9 g
Zsír: 5,4 g
Szénhidrát: 42,4 g
Rost: 4,3 g