Trendi
Egészséges receptek
Gombás-majorannás marharagu zöldborsóval

Pofonegyszerű fehérjedús téli ínyencség!
Hozzávalók 6 személyre:
- 1 közepes hagyma, felkockázva
- 40 dkg bébirépa
- fél kg pucolt, szeletelt gomba
- fél kg kockázott paradicsom konzerv (nem sózott)
- 1-2 húsleveskocka, ízlés szerint
- 3 ek. liszt
- 1 tk. só
- 1 tk. szárított majoránna
- frissen őrölt feketebors, ízlés szerint
- fél kg marhalábszár vagy lapocka, apró (1 centis) kockákra vágva
- 25 dkg zöldborsó (fagyasztott vagy konzerv)
Elkészítése:
- A zöldborsó kivételével alaposan keverd össze a hozzávalókat a hússal.
- Letakarva 170 fokra melegített sütőben süsd 1,5-2 órán keresztül (illetve amíg a hús teljesen megpuhul).
- Tálalás előtt keverd bele a zöldborsót is, majd ismét takard le, és süsd még 5-6 percig.
Egy adag tápértéke: 327 kalória, 5 g zsír, 2 g telített zsír, 21 g szénhidrát, 4 g rost, 27 g fehérje.
Egy jó brokkolis marhát?
Kövess minket a Facebookon!
https://www.facebook.com/muscleandfitnesshungary