Vén kecske is megnyalja a kreatint - a legidősebb testépítők

Legyenek a legnagyobb hírességek, vagy a hétköznapok hősei, a termek veteránjaitól tényleg érdemes tanulni!

Kíváncsi vagy, mi a leghatékonyabb fiatalító életelixír? – Naná, hogy az edzőterem! Nem hiszed? Ajánljuk figyelmedbe a következő szépkorú testépítőket, akikre egyszerűen csak irigykedni tudunk, esetleg eltanulhatunk tőlünk néhány fogást. Ha valakik, ők aztán tudják, hogyan maradj formában.

king-ron-last-set_0.jpg

RON KING (59)

Ron King 60 felé sem enged a 48-ból, és nem hajlandó feladni hétköznapinak egyáltalán nem mondható edzésformáit! A maga részéről a részleges húzódzkodásra, és az őrületesen nehéz súlyokkal végzett bicepszhajlításokra esküszik. De nem mindegy, ha ilyen a végeredmény?

Andreas-Cahling.jpg

ANDREAS CAHLING (60)

A számos internetes popup reklámban szereplő Andreas Cahling képe talán számodra is ismerős. Cahling 37 éven keresztül profi testépítőként is építette karrierjét, és a mai napig a bicikli, súlyzós edzés, tánc és izotenziós pózok híve.

Robert-Irby-Split-OMS.jpg

ROBERT IRBY (64)

Viszonylag kevés profi testépítő mondhatja magáról, hogy több mint 40 éven keresztül állt rendszeresen a színpadon! Robert Irby 2014-ben a 60+ Masters kategória abszolút bajnoka volt, és mára már saját edzőterme van. Irby szerint a tisztes kor előnye egyfelől az, hogy az ember az idő előre haladtával egyre inkább megismeri a saját testét, másfelől pedig kiterjedt baráti és szakmai kapcsolati hálózatot építhet ki.

Louie-Simmons.jpg

LOUIE SIMMONS (66)

Ha valaki 317 kilóval guggol, az már önmagában figyelemre méltó teljesítmény, ha pedig ezt jóval hatvan felett teszi, az szinte emberfeletti. Az erőemelő legenda Louie Simmons AKA „Az Erő Keresztapja” jelen listánk azon tagja, aki most is személyi edzősködéssel keresi a kenyerét, és nevéhez egy saját, speciális módszer, az úgynevezett Westside Barbell program fűződik.

Edited-Arnold-8.jpg

ARNOLD SCHWARZENEGGER (68)

Gondoltad volna, hogy már jó negyven éve annak, hogy A Tölgy élete első Mr. Olympia címét megszerezte? Ha nem is olyan brutális módon, mint fénykorában, de a mai napig kemény edzéssel tartja formában magát. Schwarzenegger, ízületeit kímélendő, mostanság stílszerűen inkább csak a gépekben bízik.

stallone-expendables-sly.jpg

SILVESTER STALLONE (69)

Kevés 60 feletti férfi büszkélkedhet akkora karokkal, mint amekkorákat Stallone hord magán. Sly titka, hogy az egyes szettek között csak minimális pihenőket tart, amitől nem csak eszméletlenül izmos marad, de az állóképességét is szinten tartja, úgyhogy nem nagyon érdemes vele packázni.

vince-mcmahon-back-split.jpg

VINCE McMAHON (70)

És az egymilliós kérdés: nevezz meg még egy 70 évest, aki ennek a hátnak a nyomába érhet! Ne aggódj, van időd. Kérhetsz telefonos segítséget...

A WWE többségi tulajdonosa és elnök-vezérigazgatója 1999-ben megnyerte a Royal Rumble-t, még ugyanebben az évben WWF bajnoki, majd 2007-ben ECW világbajnoki címet szerzett. Ha éppen nem igazgatói teendőivel vagy a családjával tölti az idejét, úgy nyomja az óriásszetteket, mintha valójában ezért fizetnék.

Art-Peacock-bodybuilding-homepage.jpg

ART PEACOCK (80)

Jól látod, Arthur Peacock idén tölti be a nyolcvanadikat, és ezzel ő válogatásunk rangidőse, akinek egyben a legmenőbb weboldal címét is kioszthatnánk. Ha a páratlan izomdefiníció, stílus és elegancia nem volna elég meggyőző, akkor azt is eláruljuk, hogy az angol úriember a nála mintegy 10 évvel fiatalabb korosztállyal egy kategóriában versenyez. Több, mint 50 éve űzi versenyszerűen a testépítést, és mintegy 55 címet sikerült felhalmoznia.

+ A MAGYAROK

Kövess minket Facebookon is!

https://www.facebook.com/muscleandfitnesshungary