A pucér kommandósok visszatérnek!

A brit tengerészgyalogosok idén is levetkőznek...

De előbb egy kis infó. Aki még nem hallotta volna, a Go Commando projekt minden év karácsonya előtt merész tematikájú naptárral jelentkezik, amelyen a brit tengerészgyalogság, a Royal Marines tagjai és veteránjai feszítenek, többnyire hiányos öltözékben. Az idén hatéves jótékonysági program ötlete 2010-ben fogant, amikor egy afganisztáni bevetés során a 40. RM Commando elit alakulata 14 tagja veszítette életét. A naptárak értékesítéséből befolyó pénzekből a brit tengerészgyalogosok családjait támogatják. A projekt elindítása óta mintegy 250 ezer fontot sikerült összegyűjteni. Aki szeretné a hősöket szobája falán tudni, illetve támogatná a jelenlegi és leszerelt katonákat és hozzátartozóikat: a www.gocommando.org.uk címen rendelhet belőle. 

PeteHowe.JPG

A tavalyi naptár volt tengerészgyalogosokat mutatott új munkahelyükön: volt, akiből újságíró volt akiből étteremtulajdonos vagy személyi edző lett. Fentebb Pete Howe látható, aki az angol Crossfit-csapat kapitánya, edzőterem-tulajdonos, emellett férfimodell.

Íme egy-két korábbi fotó:

GoComm_naked2.jpg

GoComm3.jpg

GoComm7.jpg

GoComm6.jpg

GoComm5.jpg

GoComm2.jpg

GoComm4.jpg

És egy is ízelítő az idei kínálatból:

GoComm16.jpg

GoComm11.jpg

GoComm12.jpg

GoComm14.jpg

GoComm15.jpg

GoComm13.jpg

GoComm19.jpg

GoComm17.jpg

A képek tulajdonosa: ©crown copyright 2015 ©Go Commando 2015

Tudtad? A 'Go Commando' elnevezés egy angol szóviccen alapul, mert a kifejezés azt jelenti, hogy az illető nem visel alsónadrágot. Ha érdekel, miért, katt ide!

Kövess minket Facebookon is!

https://www.facebook.com/muscleandfitnesshungary