Szexszel fogyaszt a PornHub új telefonos applikációja

Nem vicc! A felnőtt tartalmú szórakoztató portál legfrissebb alkalmazásának egyik mottója: sosem gondoltad volna, hogy ennyire élvezetes is lehet a fogyás!

 

Ha esetleg nem hallottál volna a szex zsírégető hatásáról, tudd meg, hogy bizonyos pozitúrákban számtalan kalóriát használ fel és különféle izomcsoportokat fog munkára, miközben persze nagy löket endorfint, azaz boldogsághormont szabadít fel. Igen, számos jótékony hatása mellett ezekkel járulhat hozzá testi-lelki egészségedhez egy-egy kellemes együttlét. Vicces, hogy éppen a PornHub, amely egyébként leginkább az ipar „csináld magad” ágazatának húzóneve, egy BangFit nevű társas alkalmazással jött ki legutóbb, amely lényegében online játék formájában nyit új dimenziót a közös zsírégetésnek. (A fejlesztők azért igyekeztek mindenkire gondolni, az alkalmazást egyedül, partnerrel, de akár több partnerrel is használhatják.)

A BangFit felhasználói a testükre erősített okostelefonok segítségével ellenőrizhetik teljesítményüket a weboldalon megnyitott "edzésterv" követésével, és gyűjtögetik a jutalompontokat. A készítők elmondása szerint a szex egyike azon fizikai aktivitásoknak, amit az emberek sosem unnak meg, és az örömszerző aktust így az alkalmazás segítségével akarták egyben az egészségmegőrzés játékos alkalmatosságává is tenni.

Olvass tovább: Csak keményen! - 5 fickósító étel

Kövess minket Facebookon is!

www.facebook.com/muscleandfitnesshungary