Edzés szex közben? – 6 izzasztó pozitúra

Ha nincs időd a terembe menni, kösd össze a kellemeset a hasznossal!

Egy elfoglalt nőnek manapság nehéz megtalálnia testi-lelki egyensúlyát, mialatt buzgón építi karrierjét, és közben magára és a barátaira is szeretne időt szakítani. Jó hírünk, hogy nem kell többé választanod, hogy a kedveseddel vagy a teremben töltsd az éjszakát. Egy segítőkész „edzőtárssal” ugyanis az ágyban is komoly és izgalmas testmozgást végezhetsz.

Ha van kedvetek egy kis játékhoz, egy időre felejtsétek el a misszionárius póz kényelmét, és a kutyuspózt is érdemes továbbgondolni. Akár erősíteni szeretnél, akár egy kis lepedőkardióval égetnéd a kalóriákat, de még akkor is, ha csak egyszerűen bővítenéd a repertoárt, az alábbi pozitúrák közül bátran válogathatsz.

TALICSKÁZÁS

A pozitúra: Tenyereddel vagy könyököddel támaszkodj a padlóra vagy más sík felületre, valahogy úgy, mint a plank-pozíciónál. Ő pedig mögötted áll, és hátulról fogja a lábad. 

Mit edz? Annak ellenére, hogy a munka oroszlánrészét a kedves végzi, a karod és a törzsimaid is megkapják a magukét. Ebben a pozícióban saját testsúlyod megtartása komoly erőfeszítést kíván a felsőtestedtől, és stabilitást a törzsedtől. Neki pedig a kar-, far-, és hasizma erősödik.

KAROSSZÉK

A pozitúra: Üljetek egymással szembe az ágyon, egy széken, vagy éppen a földön. Helyezkedj az ölébe, és nyújtsd a lábaid a vállai fölé, miközben Ő is átkulcsol a lábaival.

Mit edz? Hamarosan üdvözölheted a kockahasat. Ahhoz ugyanis, hogy meg tudd tartani magad, keményen meg kell feszítened a has- és törzsizmaidat, de hidd el, megéri: ha ugyanis nem neki kell foglalkoznia azzal, hogy megtartson, szó szerint szabad kezet kap, és egészen más tájakra kalandozhat.

A SZERELEM HÍDJA

A pozitúra: Térdelj elé, majd dőlj hátra annyira, hogy az ágynak támaszthasd a hátad. Így úgy tud föléd lépni, hogy közben a combjaid hátrafelé megfeszülnek. Ha nem érzed magad elég lazának és hajlékonynak, a talpadon is megtámaszkodhatsz, mintha hídba hajolnál hátra.

Mit edz?  Ha a combizmaid túlságosan beálltak egy kemény lábnap után, ez a pozíció kiváló nyújtásnak, hiszen az általad felvett testtartás önmagában is bevett módszere a combfeszítő lazításának. De azért csak óvatosan, és mint mindig, itt is a legfontosabb a folyamatos kommunikáció. Ha túl nagy nyomást mér rád, könnyen megsérülhetsz.

sex-workout-wonder-7-promo.jpg

COWGIRL SZEMBŐL ÉS HÁTULRÓL

A pozitúra: A partner hanyatt fekszik, te pedig mintha nyeregben ülnél, kedvedre rodeózhatsz az ölében, miközben oldalt a térdeden vagy a lábadon támaszkodsz.

Mit edz? Ha kimaradt a kardió, ezzel a pozitúrával kellemesen kompenzálhatod. Tulajdonképpen nagyrészt te mozogsz fel és le, lobogó hajjal élvezve a vágtát, mialatt ő gyönyörködik a tájban. Mindennek tetjébe végig megfeszül a combod, feneked.

MISSZIONÁRIUS PLANK

A pozitúra: Feküdj hanyatt, kényelmesen, kis terpeszben. Ő pedig plank-pozícióban föléd helyezkedik úgy, hogy az ő lábai belülről simulnak a tieidhez.

Mit edz? Itt szusszanhatsz egy kicsit, és ismét az Ő térfelén pattog a labda, és teljesen meg kell feszítenie törzsizmait ahhoz, hogy a plankot megtartsa. Persze cserélhettek, és akkor elérkezik a te időd.

TELJES ÖLELÉS

A pozitúra: Mint a filmekben: szemből rácsimpaszkodva átöleled, ő pedig szintén átölelve állva tartja az egész tested.

Mit edz? Annak ellenére, hogy elsőre talán úgy tűnhet, ez ismét egy fiús edzés, hidd el, te is megérzed majd. Karjaiddal ugyanis uralnod kell saját testsúlyodat, miközben a mellkasába kapaszkodsz, belsőcomboddal pedig szorítanod kell a testét, hogy le ne csússz akció közben. Mondják, hogy a szex kis halál – a kalóriáknak legalábbis biztosan! 

Kövess minket a Facebookon!

https://www.facebook.com/muscleandfitnesshungary