Érd utol az álmod! - üzente Cutler a Down-szindrómás testépítőnek

Jay Cutler ajándékot küldött a Down-szindrómás srác első testépítő versenyére.

Emlékeztek arra, amikor néhány nappal ezelőtt írtunk egy Down-szindrómás srácról, aki élete első testépítő versenyére készül? Nos, a 22 éves Collin Clarke a hétvégén a színpadra állt, és valóra váltotta az álmait! Az amerikai fiú a Louisville-i Kentucky Muscle Bodybuilding Championship versenyen debütált, és rengeteg embert inspirált, többek között a négyszeres Mr. Olympia Jay Cutlert, aki ugyan személyesen nem tudott jelen lenni a versenyen, de ajándékot küldött. Clarke-nak: egy dedikált képet olyan szöveggel, ami minden bizonnyal új motivációs szövegként árasztja majd el a közösségi médiát: „Chase the dream.” – „Érd utol az álmod!”

Clarke a helyi tévének ezt nyilatkozta: „Lehet, hogy elsírom majd magam, mint egy kisgyerek. Nem nagyon tudom szavakba önteni. Remélhetőleg tudom folytatni, de nagyon kemény munka lesz.”  

Clarke idáig is nagyon hosszú utat tett meg: egy évvel ezelőtt még kis pocakos irodai dolgozó volt abban az edzőteremben, ahol összebarátkozott Glenn Uberhor személyi edzővel. Aztán nagyon szigorú edzésbe és diétába fogtak, aminek következtében Collin csaknem 30 kiló súlyfölöslegtől szabadult meg, és hamarosan meghódította a világhálót, ahol egyértelműen a nagyközönség kedvence lett.

Glenn így értékelte a versenyt: "Minden, ami eddig történt, túltett azon, amire eredetileg vállalkoztunk."

Collin-Clark.jpg

 

Colin és Glenn, minden elismerésünk!

Kövess minket a Facebookon is!

https://www.facebook.com/muscleandfitnesshungary