Testépítő lett a Down-szindrómás srácból

Collin Clark élete első testépítőversenyére készül lelkes és büszke edzőjével.

A ki komolyan veszi a testépítés, annak számára nem újdonság, hogy a versenyre készülés egyet jelent a korai keléssel, és rengeteg izzadtsággal és fáradtságos áldozattal jár. Collin Clarkot ez sem tántorította el a céltól. A 22 éves indianai srác elhatározta, hogy  elindul egy helyi rendezésű versenyen, és innentől kezdve semmi nem akadályozhatta meg célja elérésében: sem az edzés végeláthatatlan órái, sem a szigorú diéta, és az a tény sem, hogy történetesen Down-szindrómával született. Glenn Ubelhor testépítő és személyi edző szárnyai alatt Collin hihetetlen fejlődésen ment keresztül.

Körülbelül egy év telt el azóta, hogy együtt kezdtek edzeni, és Collin ez alatt az idő alatt mintegy 27 kilótól szabadult meg, és most már kész a színpadra állni. Ezt mondta: „Csodálatosan érzem magam, hogy ezt csinálhatom. A testépítés a véremben van, és gyerekkorom óta vágytam rá.”

Edzője nagyon szeret Collinnel dolgozni, mert azt mondja, sosem ideges, egyszerűen csak izgatott. Collin pár napon belül színpadra lép, és 60 másodperce lesz, hogy elkápráztassa a bírákat bevonulózenéjére, ami nem más, mint az AC/DC Back in Blackje.

Kövess minket Facebookon is!

https://www.facebook.com/muscleandfitnesshungary