Egészséges Receptek VIII.

Mai receptünk egy finom reggeli, gluténmentes diéták követőinek. Gyorsan elkészíthető, és még egészséges is!

Lássuk hát!

KETOGÉN SERPENYŐS KELBIMBÓ LAZACOS TOJÁSKRÉMMEL TÖLTÖTT SONKATEKERCSEK

Hozzávalók 1 adaghoz:

½ doboz Forpro Carb Control Salmon In Own Sauce
2 db főtt tojás

60 g fekete-erdei sonka
50 g tetszőleges salátakeverék
30 g koktélparadicsom
2 evőkanál Forpro Carb Control Near Zero Calorie Caesar Salad Dressing
snidling a díszítéshez

Elkészítés:

1. A lazacot lecsepegtetjük , 1 keveset félreteszünk a díszítéshez. A többi lazacot a megpucolt főtt tojásokkal és kevés sóval késes aprítóba tesszük, és sűrű, homogén állagú krémmé törjük.
2.  A krémet a sonkaszeletekre kenjük, feltekerjük.
3.Egy tálon elrendezzük a megmosott salátakeveréket és a félbevágott koktélparadicsomokat. Meglocsoljuk a dresszinggel, ráültetjük a sonkatekerecseket. A tekercseket egy-egy kis darabka félretett lazaccal és aprított snidlinggel díszítjük.  

Tálalási javaslat: 
Tálalhatjuk reggeliként, előételként vagy több zöldséggel és salátával salátatálként.

Tipp: 
A krémbe elég egy kevés só, mivel a fekete-erdei sonka önmagában is elég sós ízű.

Elkészítési idő: 10 perc 

Reggeli
Gluténmentes

TÁPÉRTÉK ADAGONKÉNT:
Energia 459 kcal
Fehérje 45,3 g 
Zsír 27,8 g
Szénhidrát 5,2 g
Rost 1,8 g