Próbáld ki a legjobb cuccokat – INGYEN!

Ingyen Termékteszt

Melyik a jó edzéselőtti, zsírégető, vagy fehérje? Próbáld ki, és mondd meg TE!

Létrejött egy új testépítő és fitnesz közösség, az Ingyen-termekteszt.hu , melynek az a célja, hogy Amerika és Európa legnagyobb táplálékkiegészítő márkáinak akár a TOP termékeit is kipróbálhassuk, és őszinte – de kulturált – véleményt alkothassunk. Ehhez a - számunkra is szimpatikus - kampányhoz a Muscle&Fitness magazin is csatlakozik, hogy minél nagyobb közösséghez tudjuk eljuttatni ezt a lehetőséget, és minél többen tudjunk hasznos információkhoz jutni valamelyik hozzánk hasonló sportoló őszinte, kendőzetlen véleményéből. Ez a lehetőség ugyanis nem a hangzatos marketing szövegek szajkózására épül, hanem olyan valós tapasztalatokra, amit közülünk valaki tényleg megtapasztalt!

Ráadásul a termékmintákat teljesen INGYEN lehet kipróbálni! Illetve a lehetőségekhez mérten minél nagyobb csoporthoz próbálják eljuttatni a tesztcsomagokat több okból is:

  • minél többen tudják ezeket a termékeket kipróbálni, annál tisztább és objektívebb vélemények segíthetik a testépítő és fitnesz közösséget.
  • az emberek egyéni toleranciája miatt ugyanazon táplálékkiegészítőre eléggé másként reagálhat két hasonló személy (legyen az koffeinérzékenység egy edzés előtti készítménynél, vagy egy zsírégetőnél is rengeteg kérdéses tényező lehet, stb.).
  • vannak eléggé szubjektív dolgok, mint például az íz kérdése, hiszen az abszolút egyéni szokott lenni, de ettől függetlenül ezekre a szubjektív véleményekre is kíváncsiak vagyunk – bármilyen furcsa, minél objektívebb véleményt alkotva (pl. a csoki szerintem túl édes volt, vagy amúgy utálom a vaníliát, de ebből egész jól lecsúszott, és nem volt utóíze sem).

Minél többen próbálják ki ugyanazt, és írnak tárgyilagos, kulturált véleményt, annál könnyebben találhat más is a saját alkatához, igényeihez és toleranciaszintjéhez hasonló személytől valós tapasztalatot. Egyszerű példa: ha egy 60 kilós közepes edzésmúltú, még kávét sem fogyasztó hölgy próbálna ki egy stimuláló hatású készítményt (mindegy, hogy az egy Pre-Workout cucc, vagy egy stimuláló hatású thermogén zsírégető), akkor teljesen mindegy, hogy egy 100 kilós, már kemény szerekhez szokott felhasználó azt mennyire tartotta p****füstnek. Vagy ami előnyös egy erőatlétánál, az nem biztos, hogy ideális küzdősporthoz – aki próbált már bedurrant, leólmosodott vállal kesztyűzni, az tudja, ezt miért mondjuk.

A lényeg, hogy a csapat megszerzi a közösségünknek a legnagyobb, 25-30 éve létező (hatóanyaggal csalásos botrányoktól mentes) amerikai és európai gyártók termékeit, és átadja a tesztelőknek teljesen ingyen, melyről tárgyilagos, összeszedett és kulturált hangvételű véleményt vár, amit egy bárki által szabadon elérhető felületen tesz közzé. Illetve szigorúan olyan termékek kerülhetnek be a tesztprogramba, melyek ellenőrzött gyártási feltételek mellett kerülnek forgalomba.

A lehetőség az egész közösségünké, segítsük egymást és tegyük tisztábbá a képet!

Csatlakozz Te is a tesztelőkhöz és kérd az ingyenes termékmintákat!
A jelentkezés rendkívül egyszerű – csupán kattints a linkre, és menj végig a néhány szükséges ponton: https://ingyentermekteszt.wixsite.com/jelentkezes

Téged is várunk a csapatba!

Ingyen Termékteszt Team és Muscle&Fitness Magazin

Forrás: ingyen-termekteszt.hu