10 dolog, amire a csajod vágyik: így legyen tökéletes az előjáték!

Türelem, figyelem, fantázia. Ha nem ajtóstul rontasz a házba, nagyobb az esélye, hogy mindketten az egekbe repültök!

A szex olyan, mint az edzés: megfelelő és alapos bemelegítés hiányában komoly veszélyeket rejt! Ne félj, nem maradsz le semmiről, ha megadod a módját. Hidd el, hogy Ő is erre vágyik. A méltó előjáték kellemes és izgató bemelegítésként szolgálhat ahhoz, hogy végül menthetetlenül a csúcsra repítsd a csajt.

Ha elegendő időt is figyelmet szánsz az előjátéknak, és főleg a párodnak, meglátod, legalább akkora örömöt lelsz majd benne, mint a várva várt fináléban. Megkérdeztük az illetékeseket, mitől érzik azt, hogy nincs visszaút! Innentől a lányoké a szó.

1. BESZÉLJ HOZZÁ!

A kommunikáció minden emberi kapcsolat és megértés alapja. Persze a nyögések és sikolyok is rendkívül fontos és inspiráló elemek, de ne felejtsük, hogy a szavaknak hatalmas erejük van, hiszen mégiscsak ez az egyik legalapvetőbb eszközünk arra, hogy kifejezzük, mire vágyunk, és legalább sejtelmünk legyen, mi jár a másik fejében. Legyen az ártatlan érdeklődés, egy termékeny eszmecsere, vagy éppen egy kis közös fantáziálás, a beszélgetés tökéletes játékindító lehet.

2. NE HANYAGOLD A CICIKET!

Mindenkinek nagyon fáj, ha nem kap kellő figyelmet, és ez alól a gömbölyded ikrek sem kivételek. Persze, ahogyan nincs két egyforma mell, úgy az ízlések is eltérőek, és minden lány mást szeret, de egy kis cirógatással és puszikkal sosem foghatsz mellé, a többit meg úgyis meglátod. Ja, és még valami: sok lány panaszkodik, hogy e nemes testrészek csak az aktus előtt részesülnek a kényeztetésben, ha egyáltalán…

3. LÉGY KÍVÁNCSI!

Srácok! A csikló nem játékkonzol! Nem kell rögtön megveszekedett dörzsölgetésbe kezdeni, hiszen az nemcsak uncsi, de akár fájdalmas is lehet. Ha előzetes elképzeléssel indítasz, abból csak a bonyodalom származik. Légy nyitott, és bátran indulj felfedezőútra! Lehet, hogy a végén mindkettőtöket váratlan meglepetés fog érni. A legnagyobb találmányok véletlen születtek, és tudod, Columbus is az Indiákat kereste…

4. VETKŐZTESD!

A vetkőzés csodálatos metaforája az intimitás eljöttének, és az egymás előtti megnyílásnak. Ráadásul számtalan lehetőséget rejt, amiket kár volna kihagyni. Sok lány igencsak hervasztónak találja, ha a nagy sietségben kell lekapkodnia a ruháit.

5. A NYELVVEL ÓVATOSAN!

A nyelv szintén kényes terület. Amilyen szexi, olyan taszító is tud lenni, ha túl sokszor és sok helyen használják. És ez az összes testrészre vonatkozik. A csókokban az ajkak is kapjanak szerepet, mindannyian ismerjük a tinifilmekben oly sokszor kifigurázott nyáladzós szárnypróbálgatásokat, amiket a lányok udvariasan tűrnek... egy darabig. Pontosan ugyanez vonatkozik a fülre, a nyakra, és az intim testtájakra is: a nyelv csodákra képes, de csak, ha helyesen használod! És mi a helyes? Mindig más, majd kitaláljátok.

Foreplay-Couple.jpg

6. RILEX!

Emlékszel? Bemelegítés nélkül könnyen megsérülhet valaki. És ez megint nem vicc: komoly fájdalmat okozhat, úgyhogy türelem!

7. MINDKÉT KEZED HASZNÁLD!

Ha az egyik már foglalt, még mindig ott a másik…

8. NE BÁMULD!

Semmi sem furcsább, mint mikor odalent foglalatoskodsz, és közben folyamatosan a reakcióit nézed. Hidd el, fordítva téged is frusztrálna. Csókold meg, simogasd, hogy hol és hogyan, az úgyis jön majd magától.

9. ÉRTÉKELD A CSOMAGOLÁST!

A falatnyi fekete csipketangát és a csoda push-upot általában nem maguk miatt veszik fel a csajok. Volt már rajtad tanga? Nem a legkényelmesebb… Ha elégedett vagy a látvánnyal, gyönyörködj a jelenségben, és bátran fejezd ki a tetszésed, akár szavakkal is. Ha viszont tényleg nem érdekel, milyen alsónemű van rajta, azt is nyugodtan megmondhatod neki. Meglásd, mindketten meg fogtok könnyebbülni.

10. CSAK EGY HARAPÁS

Vagy inkább harapdálás. A játékba a fogakat is be lehet vonni, de lehetőleg csak finoman. Hátrább az agyarakkal!

Kövess minket Facebookon is!

https://www.facebook.com/muscleandfitnesshungary