Csajoznál? Így flörtölj az edzőteremben!

Mert akár hiszed, akár nem, gyúrás közben is lehet ismerkedni! Csak kövesd alábbi tippjeinket!

 

Emlékszel még milyen könnyű volt felszedni valakit egyetemi éveid alatt? Hiszen a csajok korban abszolút passzoltak hozzád, az érdeklődési körötök is hasonló volt, és valljuk be, elég magas volt az egy négyzetméterre jutó bombázók száma! Nem csoda hát, ha erős kísértést érzel rá, hogy a teremben is bevesd vonzerődet, és elcsábíts egy kiszemelt áldozatot. Ez már csak azért is kézenfekvő, mert szabadidőd nagy részét a súlyok között töltöd, miért kéne ennek az időnek magányosan eltelnie? Minden adott tehát, hogy két fekve nyomó sorozat között találd meg a Nagy Ő-t, azonban sokan mégis hajlamosak elbaltázni a dolgot. Ezért most kikértük néhány rendszeresen edző hölgy véleményét, ők pedig elárulták nekünk, mi az ami valójában működik náluk és beindítja a fantáziájukat anélkül, hogy túl tolakodóak lennénk! Olvass, figyelj, tanulj és lehet hogy már a hétvégére összejön egy igazán forró randi!

Ne bámuld!

Igen, tudjuk, hogy fantasztikus idomai vannak, hiszen ezért is jár rendszeresen edzeni! Elhisszük, hogy guggolás közben egyenesen elképesztő látványt nyújt, de ha szinte tátott szájjal bámulod, hidd el, egyből észreveszi és nagyon furcsán fog rád nézni! Utána pedig egyből iszkol majd a terem tőled legtávolabb eső végébe futni!

Mosolyogj rá!

Egy kedves mosoly miközben elhalad előtted a súlyzók felé mindig telitalálat lehet! Villantsd ki hófehér fogsorod és kiszemelted egyből úgy fogja érezni, hogy szívesen szóba elegyedne veled, a mosoly ugyanis mindig egy egyenes út két ember között, de mégsem túl rámenős módja a kezdeményezésnek. Ám ha épp fülhallgatóval a fülében közeledik feléd, akkor jó eséllyel feleslegesen erőlködnél, valószínűleg észre sem venné a kisasszony.

Ne tegyél megjegyzést az alakjára!

Ez az egyik legnagyobb létező szarvashiba, amit elkövethetsz, akkor is, ha megjegyzésed alapvetően bóknak szánod. Az olyan beszólásokkal, mint a "hú, látszik ám, hogy mennyit guggolsz!" egyből el is áshatod magad, onnantól kezdve ugyanis nagy valószínűséggel a leányzó komplett idiótának fog tartani. Tegyük hozzá, hogy jogosan.

 Dicsérd meg a ruháját, cipőjét, bármilyen felszerelését!

Az előzővel ellentétben az edzős szettjére tett pozitív megjegyzés jó kiindulópont lehet egy kellemes beszélgetéshez, amiből pedig bármi lehet! Egy közös érdeklődési körötök már biztosan van, hiszen mindketten az edzés szerelmesei vagytok, így adott a téma: kedélyesen elcseveghettek a legmenőbb edzés kiegészítőkről, a legújabb futócipőkről, vagy a leghasznosabb edzéssel kapcsolatos mobil applikációkról.

Ne nyögj hangosan és lehetőleg ne grimaszolj

Tudjuk, hogy az edzés a legfontosabb és hogy egy extra kemény sorozat közben a maximális erőkifejtés jár némi hanghatással. Egy vékony határ húzódik csupán a még elfogadható hangok hallatása és az öncélú, figyelemfelkeltésre használt, gorilla szerű bőgés között. Az igazság az, hogy ha a hölgyemény gyakran rád pillant miközben te épp egy nehéz súllyal küzdesz, akkor épp az izmaidat csekkolja, nem a súlyt!

Adj a megjelenésedre

Persze a terem nem egy színpad, és te elsősorban a sétáló kitörések miatt haladsz végig a folyosón, nem pedig azért mert a kifutóra képzeled magad, de egy szakadt koszos póló, és egy kinyújt rövidgatya biztos nem segít rajtad, ha közben megpillantod álmaid nőjét. Nézz a tükörbe és őszintén tedd fel magadnak a kérdést, vajon szóba állnál valakivel, aki úgy van felöltözve, mint te? Nos, amennyiben a válasz nem, akkor tényleg érdemes szó szerint beruháznod néhány új edző cuccra!

 

 Ne javítsd ki!

Ha úgy akarsz vele kapcsolatba kerülni, hogy rögtön beleszólsz abba, hogy mit hogy csinál és kijavítod akkor készülj fel rá, hogy többet az életben nem fog veled szóba állni. Lássuk be, az okoskodó gyúrósokat semelyik csaj sem szereti! Ez tehát csak akkor elfogadható kezdeményezés, ha a lány valamit tényleg rettenetesen rosszul csinál, és ezzel komoly sérülés veszélynek teszi ki magát.