A Terminátor garantáltan útba igazít!

A Waze navigációs alkalmazás legújabb verziójában a Terminátor hangján maga Arnold Schwarzenegger huppan be melléd virtuálisan az autódba, hogy megmutassa a helyes irányt.

Sarah Connort keresem. Ám előbb elviszlek téged az úticélodig. Bízz bennem!


Szólnak Schwarzenegger érces hangján, némi osztrák akcentussal fűszerezve a Waze navigációs applikáció legfrissebb exkluzív kiadásának beköszönő mondatai, és hát ki ne bízna a Terminátor tájékozódási képességeiben? A július 2-án mozikba érkező legújabb Terminátor epizód, a Genesys promóciós kampányának részeként a Waze a filmet gyártó Paramount stúdióval szövetkezett, így a rajongók legmerészebb álma válhat valóra, hiszen ha letöltik az alkalmazást, akkor egyenesen az az érzésük támadhat, hogy Arnold utazik mellettük az anyósülésen, és segít nekik eljutni kedvenc kedvenc kaliforniai kávézójukba, vagy ahogy azt a videóban is látjuk, a kormányzóság épületéig.

Az alkalmazás azonban nem merül ki pusztán "fordulj balra", vagy "újratervezés" utasításokban, hiszen a Terminátor van annyira figyelmes, hogy figyelmezteti a gyanútlan autóst a közelben cirkáló ellenséges T-1000-es modellekre, valamint egy vörös szemmel izzó koponya is feltűnik a képernyőn, ha egy Genesys-t játszó mozi mellett hajtunk el.

A kezdeményezéssel nemcsak a hű rajongók, de maga Arnold régi vágya is valóra vált, hiszen elmondása szerint mindig is vágyott rá, hogy egyszer Terminátorként beköltözhessen az amerikai lakosság autóiba. "A rajongóim úgyis folyton a film ikonikus mondatait követelik tőlem. Így most a híressé vált klasszikus idézetek egy gyors letöltés után eljuthatnak bárkihez."- lelkesedett Schwarzenegger.

Miután pedig szerencsésen leparkoltunk a kívánt helyszínen, a Terminátor elköszönésképp stílusosan csak ennyit mond: "Hasta la vista, baby!"