Gyúrós reklámok 3. rész

A héten indult sorozatunkban naponta megosztunk veletek egy-egy gyöngyszemet a testépítés világához köthető TV-reklámok közül, amik a legtöbb esetben igencsak viccesre sikeredtek. Fél perc intenzív rekeszizom edzéssel járó kacagás még lábazás előtt is belefér! Készen álltok?

Mai választásunk arra a klasszikus kincsre esett, amiben főhősünk ékes német nyelven próbál csajozni a napfényes kaliforniai Venice Beach-en, és ebben irigylésre méltóan sikeresnek bizonyul. Nem hiába, a nyers férfi erő mindig is lenyűgözte a lányokat!

A könnyed félperces egyébként az egyik Németország sok városában és Ausztriában is megtalálható "Clever Fit" néven futó konditerem-hálózatot hivatott népszerűsíteni, így Kali szeme egy igazi német szőkeségen akad meg, aki gyanútlanul napozik a pálmafák között. A puhány fickó mellette vélhetően élete párja, ki más lehetne?

Előtte még azonban energikusan köszönti egész Németországot, majd némi öniróniával méretes bicepszét is teljesen feleslegesnek titulálja. Ezután lép oda a békésen relaxáló párhoz, és megmutatja miért nem jó a hason alattomosan elterjedő férfiháj. Lelassít, agyilag is! Azután szimplán elhajítja edzőtermet még csak képeken látott barátunkat, és viszi a nőt! Nyilvánvalóan egyenesen az egyik Clever Fit-be! A homokban sétálva aztán kiderül, hogy a szegény srác a lány bátyja volt, de ekkor már úgyis késő...