Gyúrós reklámok 2. rész

Induló sorozatunkban naponta megosztunk veletek egy-egy gyöngyszemet a testépítés világához köthető TV-reklámok közül, amik a legtöbb esetben igencsak viccesre sikeredtek. Fél perc intenzív rekeszizom edzéssel járó kacagás még lábazás előtt is belefér! Készen álltok?

Mai gyöngyszemünk egy igazi klasszikus, a testépítők mennyei mannáját, a félistenek ambróziáját, a fehérjét dicsőíti!  Igaz, hogy a reklámot piacra dobó cég valójában egy kedvelt amerikai gyorsétterem, a Tacobell.

A Tacobell, ahogy azt a neve is sugallja, leginkább a mexikói konyha specialitásait kínálja, gyorsított és jelentősen szénhidrát dúsított verzióban. Egy nap úgy látszik gondoltak egyet, és kiagyalták, hogy az egészséges, fehérjében gazdag, tiszta étkezés elkötelezett híveit is el kéne csábítani egy kis taco-ra, vagy burrito-ra.

Reklámunk színhelye egy kissé kietlen, homokos tengerpart, ahol a testépítés néhány nagyágyúja vélhetően jól megérdemelt pihenését tölti. A lábazás után most kényelmesen lógatják a lábukat, de természetesen ilyenkor sem feledkeznek el a megfelelő fehérjebevitelről és mivel elég jó haverok, együtt dobnak be fejenként egy-egy hatalmas pohár fehérje shake-et, és közben mindannyian bevallják, hogy igazi fehérje-függők. A később hozzájuk csatlakozó gyúrós társaikat is beveszik a buliba, hiszen a vas szeretete mindenkit összeköt!

Ezt a mókás "italozást" figyeli a távolból két, edzőtermet kevésbé sűrűn látott srác, kezükben a legújabb Tacobell-es Power Protein szendviccsel. A látványtól elhűlten kijelentik, hogy beszélni sem akarnak a nem mindennapi jelenségről, és inkább nagyot harapnak a csirkemelles, kukoricás, guacamolés taco-ba, ami a gyorsétteremlánc szerint sokkal finomabb, mint leküldeni egy vízzel összekevert port. Nos, a választás a miénk!

 

Nézd meg az első részt is!