Gyúrós reklámok 4. rész

A héten indult sorozatunkban naponta megosztunk veletek egy-egy gyöngyszemet a testépítés világához köthető TV-reklámok közül.

Edzőterem ahol nincs helye a testépítőknek? Valódi izommentes övezet? Ki hallott már ilyet?

Mára választott félpercesünk arra enged következtetni, hogy az Egyesült Államok számos pontján megtalálható Planet Fitness kifejezetten kitiltja a masszívabb izomtömeggel rendelkező, számukra valamiért nem kívánatos "gyúrósokat".

Persze vannak olyanok, akiket (általában kezdőként, vagy nőként) feszélyez egy profinak tűnő magabiztos jelenléte a súlyok között, de aki erre hivatkozva sarkon fordul és inkább hazamegy a teremből, az nem is akarja igazán a fejlődést, és jobb is, ha otthon marad!

A Planet Fitness érdekes bolygó lehet, a reklámban ugyanis az inkább aktakukac külsejű tag egyszerűen kitessékeli a két izomkolosszust, akik szándékosan belekötnek, nekiszegezik a kérdést, hogy ivott-e már életében proteint, és erejüket fitogtatva  közlik vele, hogy ők ezt bizony az igazi, nagybetűs edzésnek köszönhetik. A nyurga srác, aki valószínűleg a Planet Fitness egyik személyi edzőjét alakítja végül így felel: "Persze, hogy tolom a fehérjét tesók, ti viszont akkorák vagytok, mint az ajtó!"  Ezzel a lendülettel aztán ki is rakja őket az említett ajtón, mivel ez a terem nem az ő világuk. Akkor vajon kié?