30 kilót dobott le a testépítő nagyi!

A 64 éves Wendy Ida példája most akár 30 évet is letagadhatna életkorából. 

 

Wendy Ida 43 évesen kezdett a terembe járni, amikor is csaknem 90 kilót nyomott, és egy szakítás után súlyos önbizalomhiánnyal küzdött. Az edzés azonban segített visszanyerni magabiztosságát, és, ahogyan a Sun magazinnak nyilatkozta, a sportba menekült, hogy kitisztítsa gondolatait.

Wendy átlagos testsúlya az elmúlt időszakban mindössze 57 kiló. A háromszoros nagymama 64 évesen is napi két órát edz, és mára 8 testépítő trófea boldog tulajdonosa. A Sunnak adott interjúban a megállást nem ismerő amerikai hölgy elmondta, hogy a változás természetesen nem egyik napról a másikra történt.

000001.jpg Voltak hullámhegyek és hullámvölgyek. Amikor elkezdtem a súlyzós edzést, rájöttem, hogy testileg-lelkileg is megerősít, és a súlyomat is könnyebben tudom vele tartani." 

Ina története is ékes bizonyítéka annak, hogy az életkor nem azon múlik, hány szál gyertya van a tortádon,hogy sosem késő változtatni az életünkön! hogy a és hogy kőkemény munkával és szilárd elhatározással igenis képesek lehetünk eljutni a céljainkig!

Olvass tovább:

Tudd meg Terry Crews örök fiatalságának titkát!

Nézd meg, kik a világ legidősebb testépítői!

Kövess minket Facebookon is!

www.facebook.com/muscleandfitnesshungary