Mr. Hinx kiütötte Bondot – Baleset a 007 Spectre forgatásán

Dave Bautista az egyik jelenetnél felkapta és földhöz vágta Craiget. A színész komoly térdsérülést szenvedett.

Dave Bautista nem hazudtolta meg ketrecracos és pankrátori múltját. Az új Bond-film, a Spectre 007 – A fantom visszatér forgatásán is hozta a rosszfiút.

A 007-est alakító Daniel Craig térdsérülést szenvedett a WWE egykori sztárjával forgatott közös jelenet közben: „Dave Bautista egyszerűen felkapott és eldobott!"  - mondta a brit színész, aki aligha akarja majd elvállalni a későbbiekben a titkosügynök szerepét.

Craignek két hetet ki kellett hagynia a forgatásból, mert porcleválás miatt meg kellett műteni a térdét. Mondjuk az alábbi jelenetet elnézve felmerülhet, hogy ha a forgatás is olyan kemény volt, mint amilyen a végeredmény, még szerencse, hogy csak a térde sérült meg. 

 

Bond (Daniel Craig) fights Hinx (Dave Bautista (Batista)) on a train in this new clip from SPECTRE.

Szerző: James Bond 007, 2015. október 24.

 

A film a hét elején debütált a Royal Albert Hallban, ahol Bautista öltönyben is kiváló fizikummal jelent meg újdonsült felesége, Sarah oldalán, és büszkén posztolta a Twitterre:

Bautista_Sarah.JPG

A Bautista által megformált Mr Hinx a félelmetesen kigyúrt filmes gonoszok listáját gyarapítja, és bizonyára most sem fog csalódást okozni. Főleg, ha így edz:

Bautista_bike.JPG

A fantom visszatér november 5-én érkezik a hazai mozikba. Kedvcsinálónak itt a magyar előzetes:

Ha kíváncsi vagy a többi ex-pankrátorból lett filmsztárra, katt ide!

Kövess minket a Facebookon is!

https://www.facebook.com/muscleandfitnesshungary