Húzódzkodási rekord élő (nőnemű) súllyal és elbaltázott videófelvétellel

Marcus Bondi húzódzkodási rekordot döntött, de az expón készült felvétel rosszul sikerült, amire az ausztrál sportoló elegáns választ adott.

Az ausztrál Marcus Bondi fitness pro néhány napja új csúcsot állított fel a súllyal végzett húzódzkodásban, amikor 13-18 kilós (30-40 font) plusz terheléssel döntötte meg a korábbi rekordot, ami 60 másodperc alatt 26 ismétlést jelentett. Egyetlen probléma akadt csak: a bizonyítékként készült videófelvétel olyan gyenge minőségűre sikeredett, hogy Bondi nem vállalta a bemutatását, és Reddit-posztjában így szabadkozott:

"Október 17-én Nemzeti Fitneszexpó hétvégéjén sikerült megdöntenem a rekordot, de a videó minősége és a felvétel szöge vállalhatatlan.” A férfi azonban korántsem esett kétségbe, hanem a következő napon megismételte a mutatványt, és újra felvette, ezúttal olyan minőségben, amivel ő is meg volt elégedve.

Kifogástalan forma, másodszorra is! És ha még ez sem volna elég, Bondi Instagramján egy olyan felvételt is posztolt, ahol a súlyokat egy derekába karoló szőke szépséggel helyettesítette. Akciófilmbe illő jelenet!

Emellett a Reddit-bejegyzésben rajongóival azokat az edzési tippeket is megosztotta, amelyeknek hozzásegítették a hihetetlen eredményhez.

BONDI HÚZÓDZKODÁSI TIPPJEI

Figyelmeztetés: Ha megfogadod ezeket a tanácsokat, senki sem menthet meg egy újabb személyes rekordtól!

Figyelj a testedre!

„Az elsőszámú szabály, hogy a sérülések elkerülése érdekében meg kell erősödnöd. Nagyon fontos, hogy figyeld a tested visszajelzéseit, és legapróbb fájdalmat is észrevedd, hogy rájöhess, mit jelent.”

Végezz szuperszetteket!

"Kezdj el szuperszetteket végezni, például fekvőtámasz- és húzódzkodás-variációkat. Szuperszett alatt itt olyan sajáttestsúlyos programot értünk, amely a legfontosabb erősítő szetteket kombinálja annak érdekében, hogy az izmokat a végsőkig terhelhesd.”  

A légzéstechnika fontossága
„Az egyes szettek között vegyél mély lélegzetet: belégzés az orron, kilégzés a szájon át. Ha tudod, nyisd ki az ablakot, és szívj egy kis friss levegőt."

Kövess minket Facebookon is!

https://www.facebook.com/muscleandfitnesshungary