Stallone válasza a rocky-szobros trollkodásra

A New York Giants szurkolói a hétfői futballmeccs előtt szétbarmolták Philadelphia ikonikus szobrát, de megszívták.

Úgy tűnik, a karma akármilyen tahót képes megtréfálni. A NY Giants drukkerei most legalábbis ráfáztak a taplóságra. A testvéri szeretet városának hőn szeretett Rocky Balboa-szobráról van szó, amelyet a hétfői Eagles meccs előtt viccesnek találtak Giants-mezbe öltöztetni.

StalloneandRocky2.JPG

Stallone azonban meglepően jól reagált a történtekre. Amikor egy újságíró rongálásnak nevezte az esetet, Sly pontosított, hogy a nem rongálásról volt szó, csak arról, hogy a szobor fázott, és a drukkereknek elegük volt abból, hogy nincs rajta elég ruha. Talán sosem tudjuk meg, melyik lelkes szurkoló reggelizett tréfa répát, de az biztos, hogy az Eagles-fanok nevettek a végén, hiszen végül 27-7-re elporolták a New Yorkiakat.

És még egy hír Stallonéval (és New Yorkkal) kapcsolatban: a fimsztár leghíresebb filmjeinek forgatásáról származó ereklyéiből a héten New Yorkban rendeznek kiállítással egybekötött árverést. A Rocky eredeti 1975-ös kézzel írt forgatókönyvének kikiáltási ára szerény 150 ezer dollár (több mint 41 millió Ft), de akinek van néhány felesleges milliója, Rocky bokszkesztyűjét, győzelmi övét, és más értékes relikviákat is megvásárolhat.

Kövess minket Facebookon!

https://www.facebook.com/muscleandfitnesshungary