Mr. Olympia villáminterjú: Mire készül Phil Heath?

A FLEX testvér-magazinunknak a verseny előtt a négyszeres bajnokot is sikerült mikrofonvégre kapnia, hogy kikérdezze rövid- és hosszútávú terveiről. 

FLEX: Mit vársz az idei versenytől? Milyen a mezőny?

Phil Heath: Rengeteg nagyszerű sportoló van versenyben, és az én dolgom, hogy a feltörekvő friss tehetségeket is kiüssem. Mindenre fel kell készülnöm, és egyáltalán nincs könnyű dolgom, mert mindenki az én s*ggemet akarja szétrúgni. De a viccet félretéve valójában szerintem nem is a többiek legyőzéséről van szó. Tisztelnem kell magamat, és valójában önmagam ellen kell versenyeznem. Ha meg akarom nyerni a versenyt, jobbnak kell lennem, mint Phil heath.

F: Meddig tervezed folytatni a versenyzést?

PH: Valamelyik nap épp azon gondolkoztam, hogy Ronnie Coleman a nyolc Sandowja közül az elsőt 34 évesen szerezte. Én 34 évesen a negyediknél jártam, és most 35 vagyok. Szerintem van még időm…

F: Szerinted melyik Mr. Olympián voltál a legjobb formában?

PH: Nekem leginkább a 2013-as fizikumom jött be. 109 kiló voltam, érett izomzattal, és ne felejtsük, hogy többek közt Jay Cutlert kellett legyőznöm, ami eléggé motivált ahhoz, hogy a legjobbat hozzam ki magamból. Idén is ezt tervezem: tovább szeretném építeni, amit 2013-ban elkezdtem.

 

phil-heath-crab.jpg