2015 Olympia Expo: Mindent a rajongókért!

A 2015-ös év legnagyobb testépítő- és fitneszeseményén mindenki megtalálja a neki való szórakozást.

 

posing-girls.jpg

GYÖNYÖRKÖDNI A TÁJBAN…

Amint betoppan a látogató a 2015-ös Olypia Expóra a Las Vegas Convention Centerbe, hamar rájön, hogy lélegzetelállító látványosságokban, impozáns eseményekben és érdekes emberekben nincs hiány! Néhányan távolról csodálják a bámulatos kavalkádot, mások, mint képünkön a szerencsés fiatalember, testközelből is megtapasztalják a kiállítók elragadó hostesslányainak vendégszeretetét, legalábbis egy-egy fotó kedvéért. 

booth-girls.jpg

NINCS DRESS CODE

Az expón vitathatatlanul sok szabadon hagyott testfelülettel találkozik az ember mindkét nem képviselői részéről. Naná, hisz ki ne mutogatná előszeretettel egész éves kemény munkájának gyümölcsét?

pole-girl.jpg

POLE-POZÍCIÓ

Az erőversenyeket és küzdősport-bemutatókat már megszoktuk, de az évek során az expó számos látványos akrobatamutatvánnyal bővült. Mit szólsz egy kis rúdtánchoz?

bowling.jpg

GURÍTS!

A szórakoztató kihívások közül idén minden kétséget kizáróan az Ultimate Nutrition óriásbowlingja vitte a prímet

pullup-girl_1.jpg

DOLGOZZ MEG A NYEREMÉNYÉRT!

A másik közönségkedvenc a Muscle & Fitness húzódzkodó állomása volt, ahol azok a résztvevők, akiknek sikerült, méltán rászolgáltak nyereménycsomagjukra. Az ötlet nem rossz, bizonyára nálunk is sokaknak feladná a leckét…

booth-chalk.jpg

KRÉTÁZÁS

Szintén nagy népszerűségnek örvendett a Muscle & Fitness kocsiemelő versenye. A fickó a képen jól teszi, ha alaposan bemagnéziumozza a kezét, hiszen éppen egy Mini Coopert készül megemelni.

car-lift-4_1.jpg

… és egy másik versenyző. Te megpróbálnád?

booth-line.jpg

MEGÉRI VÁRNI

A legtöbbeket a hosszan kígyózó sorok sem riasztanak el senkit attól, hogy a bámészkódók százai (és a bombázó hostesslányok) előtt megmutathassák, mire is képesek.

outside-line.jpg

A REGGELI FELHOZATAL

A rajongók már reggel nyitás előtt felsorakoztak a 2. napon az Olympia Expó zárt kapui előtt, hogy az elsők között juthassanak be a rendezvényre. Ennyi látni- és tennivaló közt nem csoda, hogy minden percet ki szeretnének használni, hogy részesüljenek a csodából!