A Kreml égése: Putyin gyalázatos edzővideója

Megbukott az orosz elnök, legalábbis gyúrásból…

Úgy tűnik, a mindig macsósan feszítő Putyin az edzőterem legalapvetőbb szabályaival sincs tisztában. A taknyosok is tudják, hogy guggoló keretben nem hajlítunk, nem hagyjuk ki a lábnapot, és főleg MINDIG figyelünk a gyakorlat helyes formájára. E legutóbbira egyébként sem árt figyelni, pláne nem akkor, ha az egész világgal meg akarod osztani és a nagylelkű Putyin mindig gondol a világra (ha akarjuk, ha nem). Úgy tűnik, a sportolás és vadászat közben zavarbaejtő meztelen felsőtestes szelfiket készítő politikus ezzel a videóval nem fog világuralomra törni. Aki vakmerő, bizony viselje a következményeit! Mondjuk ki: ez iszonyú gagyi. Az alábbi videó azon a meghitt napon készült, amelyen Putyin Dimitrij Medvegyevvel kellemes teázgatás és grillezés mellett szégyenletes formában végzi a gyakorlatokat. Mr. Téli Olimpia az egyik gyakorlatnál nagy szakértelemmel meg is veregeti első minisztere derekát, és ha valaki, hát ő jó megfigyelő.

 

Hogy szakszerű kritikát is közöljünk, átadjuk a szót Matt Tuthillnek, az amerikai Muscle & Fitness helyettes szerkesztőjének:

„A kábeles keresztezése egyszerűen sz*r. Az ismétlései gyorsak és kapkodósak. Ennek a gyakorlatnak a lényege rángatózás helyett a koncentrált megfeszítés volna. Medvegyev húzódkodásai viszont egész jók, meg kell hagyni. A lehúzásokat viszont látszólag csak Putyin végzi. Általában kilóg a lóláb, ha két ember egyszerre hátazik: a gyengébbik húzódzkodások helyett mindig a lehúzást választja."