Mayweather újabb meglepetése

Vajon trendet teremt a bokszlegenda?

A hollywoodi bulvárlapok mostanság kiemelt figyelemmel kísérik a Floyd „Dől a lé” Mayweather VS. Ronda „Karkicsavaró” Rousey rangadót, amelyben a két sztár előszeretettel alázza egymást a „Vajon ki keres többet?” két fős bajnokságban a különböző médiacsatornákon. (Megjegyezzük, a Forbes szerint Mayweather ma messze a legjobban fizetett sportoló a világon.)

„A Pénz” becenevére méltán rászolgált bokszoló ezúttal azonban egészen mással lepte meg a nyílt edzésén megjelenő sajtóorgánumokat. A sztár egyébként is gyakran engedte be a kamerákat gyakorlataira, de hosszú pályafutása során kontakt edzéseit mindig igyekezett rejtve tartani, valószínűleg azért, hogy leendő ellenfelei nehogy kiszagolják a taktikáit. A világ legvastagabb tárcájú ökölvívója, aki szeptember 12-én a Las Vegas-i MGM Grand Arenában Andre Berto ellen fog ringbe szállni, betekintést engedett a felkészülésébe.

Mayweather Ramon Montanóval és Don Moore-ral bokszolt a kontakt edzésen, és a videó alapján elég komolyan veszi az edzés, bár egyébként is jó eséllyel indul „A Szörnyeteg” Berto ellen. Dollárpapa, mint mindig, koncentrált és gyors, hatékonyan védekezik, és pontosan támad:

Ha a jövőben más sztárok is köveik majd a példáját, valódi ínyencségekre számíthatunk majd!