Rock, a milliárdos

Dwayne Johnson már hivatalosan is megkezdheti a hollywoodi győzelmi táncát, ugyanis a Szikla kapta meg a Forbes magazin virtuális koronáját.

Az utolsó összesített éves filmbevételei alapján Dwayne "The Rock" Johnson a világ legjobban fizetett színésze. Ez számszerűsítve 64,5 millió dollárt, azaz durván 18 millárd forintnak megfelelő összeget jelent.

Johnson – a korábbi WWE pankrátor szupersztár – bevétele toronymagasan emelkedik ki a többi filmcsillagé közül is, pedig őket régóta, és elsődlegesen a filmvászonról ismerhetjük. Ezek a nevek: Matt Damon, Robert Downey Jr. és Tom Cruise – ráadásul ők a 40 millió dolláros határon túl vannak.

Rock csupán 44 éves, és még most is egy akkora dobáson dolgozik, amit szerinte még sokáig fognak emlegetni a média világában. Néhány szemelvény a közeljövőben tervezett megjelenéseiből: Halálos iramban 8, Baywatch, Utazás a Holdra és a Jumanji.

Ha többet szeretnél megtudni róla, érdemes beszerezned a következő lapszámunkat, mert sok érdekességet mutatunk meg a Rock legendás fizikumáról és a karrierjéről. Nem kizárt, hogy Te is találsz olyan hasznos információt, amivel előbb-utóbb a Forbes listáján találhatod magad!