John Cena valóságshowban csapott össze az amerikai katonai elittel

A pankrátorsztár az American Grit  műsorvezetőjeként debütált, és egy ütközet erejéig maga is beszállt a buliba.

 

A FOX csatorna nemrég indította el American Grit című katonai reality showját, amelyben az amerikai hadsereg különleges alakulatainak veteránjaiból verbuválódott szereplőgárda csapatainak sokoldalú és meglehetősen emberpróbáló fizikai feladatokkal és akadályokkal kell megküzdeniük.

A tízrészes sorozat 16 versenyzője 4 fős csapatokban játszik, amelyek élén egy-egy leszerelt elit kommandós áll. A feladatok teljesítésének legfontosabb feltétele, hogy az amerikai hadsereg egyik híres jelmondatához híven a csapatok senkit sem hagyhatnak hátra, azaz minden egyes megpróbáltatást az osztag összes tagjának egyesített erejével kell legyőzni.

Az alábbi videóban John Cena, a WWE egyik legünnepeltebb sztárja, az április/májusi Muscle & Fitness főszereplője a „Zöld Csapatot” invitálja barátságos súlyemelő versenyre, ahol cseppet sem meglepő módon lopja el a showt 242 kilós felvételével és szakívásával. Ezt követően azonban a Zöldek vezetője, a hősi sebesültek Bíbor Szív érmével kitüntetett Noah Galloway, a 101. égi szállítású hadosztály veteránja 20 olyan elképesztően elegáns ismétlést nyom le 27 kilós egykezes kettlebell szakításból, hogy ezen már a pankrátornak is elakad a lélegzete. A lenyűgöző lélekjelenlétről és tökéletes fizikai kondícióról tanúskodó fantasztikus képsorokat neked is látnod kell!

Kövess minket Facebookon is!

www.facebook.com/muscleandfitnesshungary