Nem hiszünk a szemünknek! Conor McGregor tényleg visszavonul?

Mire készül az MMA ír fenegyereke?

 

Napjaink egyik legünnepeltebb harcosa sokkoló bejelentést tett kedden este a Twitteren: „Úgy döntöttem, fiatalon vonulok vissza. Köszi, hogy szurkoltatok nekem. Később találkozunk.”

 

Hatásszünet.

Tekintve, hogy az UFC „Hírhedt” becenévre hallgató sztárja még csak 27 éves, egyelőre rejtély, hogy pontosan mikorra tervezi a befejezést, de arra vonatkozóan is csak találgatni tudunk, mi késztette az első látásra váratlan elhatározásra. Már ha valóban komolyan gondolja, hiszen nála sosem lehet tudni.

McGregor pályafutása során 22 profi meccséből 19-et megnyert, ebből 17-et KO-val, és csak háromszor veszített. A pehelysúlyú bajnok azonban a könnyűsúlyú övet már nem tudta megszerezni, és egyesek épp a Nate Diazzal szembeni vereségét látják a dolog hátterében. Akadnak olyanok is, akik szerint Joao Carvalho esete viselte meg, aki belehalt a Total Extreme Fight meccse közben szerzett sérüléseibe. A legvalószínűbbnek egyelőre talán mégis az tűnik, hogy az egyébként is rendkívüli temperamentummal rendelkező ír rosszfiú összerúgta a port az UFC-vel, akikkel nemrég közölte, hogy semmilyen promóciós eseményen nem hajlandó részt venni. McGregor már egy korábbi áprilisi tweetben is kifejezte elégedetlenségét  a szerinte hálátlan szervezettel, amely méltatlanul nagy részesedést kért a hihetetlen nézőszámot produkáló sztártól.

 

Egyszóval könnyen lehet, hogy a dolog anyagi természetű, és az is előfordulhat, hogy McGregor ezzel a hisztérikus fogással próbálja zsarolni az intézményt, bár egyelőre nem úgy fest, mintha kacsa lenne.

Kövess minket Facebookon is!

www.facebook.com/muscleandfitnesshungary