Update: Conor McGregor mégis folytatja, de elege van a médiából

Az UFC pehelysúlyú bajnoka Facebook-közleményben vázolta fel karrierje válságát.  

Sejtettük, hogy így lesz. Conor McGregor vagy meggondolta magát, vagy eleve nem is gondolta komolyan a keddi visszavonulós tweetet. Tegnap ugyanis friss (és mára csaknem 700 ezer lájkot és közel 260 ezer megosztást megélt) posztot közölt a Facebookon, amelyben összefoglalja, hogy besokallt a folyamatos médiamegejelenésektől, amelyek akadályozzák a munkájában, és amelyeknek Nate Diaz elleni vereségét is tulajdonítja, mondván, hogy elvonták a figyelmét a minőségi felkészülésről.

 

000001.jpg Engem azért fizetnek, hogy harcoljak, nem pedig azért, hogy promózzak.


Kezdek elveszni a promóciós tevékenységben, és lassan elfelejtek harcolni. Egyszer csak eljön az idő, amikor abba kell hagynom a szórólapok osztogatását, és visszatérni az átkozott dolgomhoz. 50 világ körüli turné, 200 sajtótájékoztató, 1 millió interjú, 2 millió fotózás, és a végén már ott tartok, egy vesztes arckifejezésével kapnak lencsevégre, miközben csak az jár a fejemben, hogy nem készültem fel megfelelően, és az a rengeteg zavaró tényező, ami idáig vezetett. Csak erre tudtam gondolni. 

 

000001.jpgItt az ideje, hogy visszatérjek ahhoz az életmódhoz, aminek életem sikereit köszönhetem.

Az eredeti poszt teljes szövege itt olvasható:

 

McGregor azt írja, nem szándékozott az összes promóciós jelenését lemondani, de úgy érezte, nehezen tud egészséges kompromisszumokat kötni. Úgy érzi, marketing szempontból is eleget tett már le az asztalra, és a közeljövőben teljes erejével magára szeretne koncentrálni, hogy tökéletesíthesse felkészülését a Diaz elleni visszavágóra. Sőt, tesz egy nem is annyira szerény javaslatot arra vonatkozóan, hogy az újságírók is foglalkozhatnának többet az amerikaival, és helyette inkább ellenfelét zaklassák az interjúkkal és nyilvános szereplésekkel.

Kövess minket Facebookon is!

www.facebook.com/muscleandfitnesshungary