Eddz élőben Arnolddal!

Indul az első világméretű virtuális testépítőkurzus!

 

Arnold Schwarzenegger újabb jótékonysági kampányt indít, de ezúttal még messzebbre megy: világméretű egészségmozgalmat kezdeményez. A Tölgy az elmúlt napokban saját képével díszített pólót dobott a piacra, természetesen nem azért, mert ebből akar meggazdagodni, hanem mert a befolyó összegből az After School All Stars nevű oktatási programot támogatja, amely az USA több mint 300 iskolája mintegy 70 ezer diákjának kínál délutáni foglalkozásokat, hogy ezzel segítse őket tehetségük kibontakoztatásában, mialatt a dolgozó szülőknek biztonságos gyermekmegőrzési szolgáltatást nyújt.

Arnold legfrissebb kampányvideójában is ebben a pólóban feszít, és ígéretet tesz egy globális fitneszmozgalom elindítására. A kampányvideó magyar szövege valahogy így hangozna:

000001.jpg Ha lélekben készen állok, akkor készen állok. Minden egy pólóval kezdődik, de ez sokkal több lesz annál. Mozgalmat indítunk! Az egész világot egészségesebbé szeretném tenni, hogy mindenki fitt lehessen! Gyere velem, és emeljünk együtt! Ennyire egyszerű!”

 

A bejegyzés pedig így szól:

000001.jpg Megmondtam, ez több mint egy póló! A mozgalom holnap kezd komolyra fordulni. A reggeli edzésemmel élőben jelentkezem a Facebookon, és szerintem ez lesz az első világméretű közös virtuális edzés! Várlak!”

Hogy pontosan mire számíthatunk, és hogy magyar idő szerint hány órakor jelentkezik a műsor, az egyelőre meglepetés, de mindenképp érdemes figyelned Arnold Facebook-oldalát, és a Muscle & Fitness hasábjait is!

Kövess minket Facebookon is!

www.facebook.com/muscleandfitnesshungary