VILÁGREKORD – az orosz erősember elhúzott egy házat!

Elbrus Nigmatullin új mérföldkövet állított fel egy hihetetlen teljesítménnyel!

Az orosz erősember a költözés fogalmát egy teljesen új szintre emelte… Miért bírkózzunk a sárnehéz bútorokkal egyenként, ha simán odébb tudja vinni az egész házat?

És bizony pont ez történt, amikor odakötözte magát egy kétszintes, 30 tonnás faházhoz, amit egy hatalmas acél alapra helyeztek Chelyabinskben. Az elé szerelt egyedi létravázas „kifutót” a mérnökök kimondottan az erősember világcsúcskísérletéhez tervezték.

„Amikor először megláttam a házat, csak 30% esélyt adtam magamnak, hogy meg tudom mozdítani. De attól, hogy a szemek megrémülnek, a lábak még folytatják az útjukat”, mondta az Ural-hegység erőembere. A rekordkísérlet az alábbi videón látható:

Ez a hatalmas ember megdöbbentő kreativitásról tett tanúbizonyságot, hogy megmutassa az erő következő lépcsőfokát. Amellett, hogy új világrekordot volt képes felállítani egy ház elhúzásával, még más hihetetlen dolgokra is képes volt! 45 másodpercig megtartott a vállán egy 200kg-os acél ketrecben álló 700kg-os tevét - azaz összesen 900kg-os tömeget!