FIBO 2015

Giga méretek és giga számok! Ilyen, amikor megmozdul a fitnesz és bodybuilding világa…

Tudjuk, hogy a sport és a testünk egészségének megőrzése okkal roppant népszerű manapság, de mégis megdöbbentő, amikor tényként szembesülünk vele. A legkiválóbb mutatója a FIBO rendezvénye, amely a 2015-ös évben 138.000 látogatót (!!!) vonzott be több kontinens több, mint 40 országának 725 kiállítójának standjaira. A kiállítás alapterülete 130.000 négyzetméter! – a megdöbbentő méreteket hűen tükrözi, hogy a hazai kiállítások tulajdonképpen a FIBO egy szegletében elférnének…

Láthatunk itt mindent, ami a sport területén érdeklődést válthat ki: szupersztárok testközelből, edzőgépek a legnagyobb márkáktól, táplálékkiegészítők a világ minden tájékáról és sport mindenféle megközelítésből, a világ legnagyobb sportszövetségeinek képviseletében.

A legújabb trendet képviselő, űrtechnikát idéző Hoist edzőgépektől egészen a hagyományosan robosztus, sokat bizonyított konditermi szörnyekig mindent láthatunk. Kipróbálhatjuk a digitális képességekkel felruházott legkorszerűbb Life Fitness cardio edzőgépeket, de a Kettlebell funkcionális edzés kellékeit is megtalálhatjuk.

Hatalmas méretekkel jelent meg idén is a két magyar táplálékkiegészítős cég, a Scitec és a Biotech is, de végigjárhattuk Amerika ikonjaitól az európai prémium márkákig az összes márka standját: Olimp, Weider, MuscleTech, Trec, Gaspari, BSN, Optimum Nutrition, QNT, Musclepharm, Mutant, Ultimate Nutition, Nature’s Best, Nutrend, Peak, Amix, vagy a Muscle Meds – persze a teljesség igénye nélkül.

De nem csupán információforrásként tekinthetünk egy ilyen eseményre, hiszen számtalan világsztárral találkozhatunk egy ilyen hatalmas eseményen! Megdöbbentő, amikor napjaink sztárjai bármikor mosolyogva fogadhatja a kéznyújtásunkat: Rich Gaspari, Jay Cutler, Ronnie Coleman, Kai Greene, vagy Cedric McMillan, de a magyar élmezőny is képviseltette magát például Nagy Bettinával, vagy Vörös Zolival.

Mindent összevetve a fitness és testépítés szerelmeseinek ez maga a kánaán! A hangulatát pedig mi sem tükrözi jobban, mint az alábbi videó lendülete!

18 éven felülieknek!