A 8 éves kissrác alaposan megizzasztotta Usain Boltot

A bátor kis atléta mindent beleadott, hogy lefussa honfitársát, a világ leggyorsabb emberét, akiről kiderült, hogy igen jó humora van!

Úgy tűnik, mostanság mindenki Usain Boltot akarja kihívni! Nemrég írtunk a bátor japán matuzsálemről, most pedig itt az újabb ellenfél-jelölt. A végső párbajra ugyan valószínűleg nem a közeljövőben kerül sor, hiszen ezúttal igen fiatal kis titánról van szó, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy a 8 éves fitnesz-csodagyerek DemarJay Smith ne állna készen a komoly összecsapásra ma, holnap, vagy bármely adódó alkalommal. Az online világban szerzett hírnevének köszönhetően az elszánt kis vasgyúró lehetőséget kapott, hogy megmérettesse magát az aranyhalmozó Usain Bolt, a világ leggyorsabb embere ellen.

Amikor legutóbb Ellen DeGeneres talkshowjában vendégszerepelt, a magabiztos kissrác azt mondta Ellennek, hogy szívesen kihívná Usain Boltot egy versenyben, és hogy „100%, hogy megverné”. Hát, egy ilyen ziccert Ellen sem hagyhatott ki, és valóban összehozta a battle royale-t!  "Gyerünk Usain, ne tojj be tőlem!" – így kiáltott a félelmet nem ismerő, szintén jamaikai srác, ahogy teljes nyugalommal a rajtvonalhoz állt. Bolt nem vette hülyére a kölyköt, hanem szigorúan figyelmeztette, hogy idő előtt belépett. Tényleg érdemes megnézni a kedves jelenetet, ami váratlan véget ér...

Íme a párbaj és a show, amelyben Ellen "a világ legcukibb, egyben legfiatalabb személyi edzőjét" szólítja a stúdióba:

 

Usain Bolt may have just lost his title as the fastest man on Earth.

Posted by Ellen DeGeneres on 2015. október 7.

 

Az interjúból kiderül, hogy a srác csak 8 évesen kezdte, mert látta, hogy a környéken a nagyobb gyerekek verték a kisebbeket, ezért nem akarta, hogy ő is pórul járjon. A kedvenc gyakorlata a fekvőtámasz és a tolódzkodás. Előbbiből naponta 90-et végez, nagykorára személyi edző, kosárjátékos és futó szeretne lenni.

És itt látható a hardcore edzés "Jamaican style rastafari":

Kövess minket a facebbokon is!

https://www.facebook.com/muscleandfitnesshungary