Egy őszinte szám a gyúrásról! – Kali Muscle megmondja

Az oaklandi ex-fegyenc és testépítőikon Get Big című videoklipjében elmondja a frankót a nagysághoz vezető útra lépő ifjúságnak.

„A naggyá válás művészetének titka a fegyelem, ami ott kezdődik, hogy megágyazol, aztán megmosod a ki*szott fogad. Bár nekem is lett volna egy ilyen igazi gengszterfaterom, mint én most nektek, hogy megmondja a tutit, amikor én is ilyen kis suttyó voltam. Kali Muscle ezért most elmondja, hogyan edd a kalóriát! Az összes pénzed kajára kell költened, ha izmokat szeretnél, te kis senkiházi! Aztán nyomás a terem, vágod? És nem csak 5 meg 2 meg 1 ismétlést kell csinálni.

000001.jpgHa nem hiszed el, hogy a 15 többet ér, akkor csicska vagy!”

Ilyen sajátos stílusú motivációs beszéddel indít Kali Muscle, Get Big című számának videoklipjében, amelyben egy vézna fekete kissrác fekvőtámaszokkal és felhúzásokkal lép a nagyok útjára, hogy egyszer olyan hatalmas lehessen, mint a traktorkereket gördítő gengszteróriás.

 

Az Oakland utcáin felnőtt banditapalánta általános iskolában szerezte be első saját fegyverét, majd egyetemistaként elkövetett rablásai miatt 11 évet lehúzott a hírhedt San Quentin állami börtönben, ahol a gyúrással vigasztalódott, bár étrendjére érthető okokból nem tudott figyelni. Mikor a vezetőség úgy döntött, a súlyokat elkobozza a raboktól, vasak helyett vizes palackokkal töltött zsákokat és cellatársait emelgette (a találékony alternatívákat azóta YouTube csatornáján is több ízben megosztotta). Kali 2012-es szabadulása után profi testépítő lett, és 2012-ben övé lett a Mr. California cím. Saját alapítványával, a „From Ex-con to Iconnal” („Ex-elítéltből példakép”), a szegénynegyedek iskoláit, hogy elrettentő példát mutasson a bűnözés gondolatával kacérkodó fiataloknak.