Az edzőterem mindenkié! – Találd meg a legjobb helyed!

A konditerem nem nekem való.”  Mit kezdjek én ott magammal?” „Olyan esetlennek érzem magam, nem tudom használni a gépeket.” „Zenére mozogni mások előtt? Kizárt!”

Ismerősen csengenek a fenti mondatok? Lejátszottad már ezt magadban? Szívesen sportolnál egy közösségben, de úgy érzed nem találnád a helyed? Cikkünkkel eloszlatjuk kételyeidet és bebizonyítjuk, hogy egy magas színvonalú, vendégei igényeit szem előtt tartó, prémium edzőterem sokkal több lehetőséget rejt magában, mint azt gondolnád.

Az első és legfontosabb teendőd, hogy feltérképezd, hogy melyik az az edzőterem, ami a lakóhelyed vagy munkahelyed elérhető közelségében van, mely prémium szolgáltatásokat kínál, tiszta és rendezett. Jelen írásunk Buda egy igen frekventált helyén, a MoM Park szomszédságában található F&M fitness and more edzőtermen keresztül mutatja meg az olvasóknak, hogy milyen sokoldalú igényeket és elvárásokat képes kiszolgálni egy sportközpont.

Belépéskor a recepció munkatársai segítenek és iránymutatást adnak, ha először jársz az edzőteremben. A folyamatosan frissülő akciók pedig biztosítják a kedvező, rövid és hosszú távú elköteleződés lehetőségét, az értékesítő kollégák személyre szabott ajánlatokkal kedveskednek.

A sztereotípiák alapján a konditerembe a sportolni vágyó vendég otthonosan mozog, kizárólag súlyt emel, fehérjét iszik, és maximálisan ismeri az összes gépet, így könnyedén erősíti a szükséges testrészeket, hiszen jól bevált edzésmódszere van és a gyakorlatokat tökéletesen kivitelezi. Ez korántsem így kezdődik, ez hosszú idő és gyakorlás eredménye. A konditeremben teremedző segít a vendégeknek, aki a nyitvatartási idő egészében áll rendelkezésetekre. Szabad tőle kérdezni, megmutatja a gépek helyes használatát, az edzőtermi etikettet. A jól felszerelt, hatalmas, elkülönített cardio részleg pedig az erő növelése mellett biztosítja a teret a kalóriavesztésre és az állóképesség növelésére. Itt sem szabad elveszettnek érezni magad, hiszen (terem)edzők készéggel tanítják meg neked a gépek használatát, ha elakadnál bátran kérj tőlük segítséget!

spinning_bringak.jpg

Egy edzési program leghatékonyabb formája a személyi edzés, amikor van melletted egy tapasztalt mentor, aki az edzésen túl a céljaidat hatékonyan támogató életmód kialakításában is segít neked, ami megsokszorozza a befektetett munka eredményét. Ha szakmai támogatással vágnál bele az életmódváltásba, akkor az F&M fitness and more számodra egy igazi paradicsom, hiszen kiváló szakemberekkel dolgoznak együtt, számos személyi edzővel kezdhetsz közös munkába a célod tudatos és hatékony elérése érdekében. Erőnléti edzők, funkcionális, prevenciós és rehabilitációs trénerek várnak sokrétű és széleskörű tudással, így biztosan találnak számodra olyan edzőt, aki szakmailag és emberileg is összhangba kerül elképzeléseiddel.

Akkor sem szabad eltántorodnod, ha sérülésed van, vagy ha egy rehabilitációs folyamat utolsó szakaszában kezdenéd el az edzőtermi edzést. A gyógytornász kollégák a Medical Fitness program szolgáltatás keretében biztosítják számodra a gyógytorna és a konditermi edzés komplexitását pontosan olyan léptékben és olyan intenzitással, ahogy azt a páciens javulása engedi.
Ha pedig az a típus vagy, akit motivál a csapat, akkor olyan helyet válassz, ahol számos csoportos órán próbálhatod ki magad. A leginkább felkészült termek szinte egész nap biztosítanak foglalkozásokat. Az F&M fitness and more Akvárium termében van lehetőség a kicsit pörgősebb jellegű órákon való részvételre, mint az Alakformáló, a Spinning, de találsz itt Hot Iron és High Interval tréninget is. A Body and Mind terem a holisztikus edzésformák központja, van itt jóga, BodyArt, DeepWork, de Pilates órák is várják az érdeklődőket. A Cross terem pedig a funkcionális edzéseknek biztosítja a színteret. Itt kicsik és nagyok egyaránt megtalálják az elképzelésükhöz és edzettségi szintükhöz igazodó óratípust.

trx_kotel.jpg

Végezetül a legjobb, ha sikerül egy olyan edzőtermet találnod, ahol a közösség segíti egymást, ahol nemcsak az edzők, de a vendégek hozzáállása is befogadó és támogató. Ahol kialakulnak barátságok, szakmai kapcsolatok és ahol szívesen töltesz időt a többiekkel a wellness részlegben egy kiadós edzés után. Ha egy ilyen helyre lelsz, akkor sokkal hamarabb érzed majd azt, hogy szinte „hazajársz”, ami segít abban, hogy az edzés ne egy kötelező rossz, hanem egy örömteli hasznos elfoglaltság legyen a mindennapod szerves részeként. A bemutatott edzőterem pont ezt tudja neked biztosítani!

Gyere és látogass el a terembe, az F&M fitness and more örömmel várja új vendégeit! Bővebben...

belso_kep_autoval.jpg