Hogyan kezdj el edzeni? Alapok mindenkinek

Teljesen kezdő vagy a testépítés terén, és fogalmad sincs, hogyan fogj hozzá?  Sosem voltál még edzőteremben, de az álmod, hogy végre belevágj? Közkívánatra most Lantos Johnny (Nutrend Team) válaszol az általatok összeírt legégetőbb kérdésekre.

A Nutrend TV legutóbb több mint 100 adását, 10000 feliratkozóját, és 1 millió megtekintését ünneplő Jubileumi Különkiadása kapcsán kívánságműsort rendezett, amelyben elmondhattátok, mely kérdésekre szeretnétek választ kapni a fitnesszel és testépítéssel kapcsolatban. Úgy tűnik, a legtöbben a kezdőknek szóló tanácsokra szomjaztatok, így most egy csokorba gyűjtve, rendszerezve kaphatjátok meg őket. 

Milyen szempontok alapján válaszd ki a céljainknak legmegfelelőbb edzőtermet? Mikor és hogyan érdemes személyi edzőhöz fordulnod? Melyek az edzőtermi házirend legfontosabb írott és íratlan szabályai? Milyen ruhát, cipőt, felszerelést vigyél, és hogyan kerüld el az esetleges baleseteket és konfliktusokat?

Kezdőként milyen gyakran érdemes edzeni? Hogyan ütemezd az egyes izomcsoportokat és pihenőnapokat? Mikorra várható a látványos változás érkezése? Mikor és kiknek ajánlott a kardió? Mi a helyzet versenyfelkészüléssel?

Hogyan befolyásolja a táplálkozás edzésed eredményét? Miért veszélyes kevés folyadékot innod? Mit fogyassz edzés előtt, alatt, és után? Hogyan alkalmazd a táplálékkiegészítőket?

Többek közt ezekre a kérdésekre kaphatsz választ a videóból.

Ha tetszett, iratkozz fel a Nutrend TV YouTube-csatornájára, hogy további létfontosságú információkat kaphass az edzésekkel, táplálkozásokkal és eseményekkel kapcsolatban!

Kövess minket Facebookon is!

www.facebook.com/muscleandfitnesshungary