A feszes, kerek popsi titka

Az alábbi összetett irányú gyakorlatsorral szoborként formálhatod tested legerősebb és egyben legnőiesebb izmát!

Civilizációnk egyik sorsdöntő kérdésére keressük a választ: mitől lesz igazán kerek és feszes a női popsi? A válasz egyszerű: minden irányból kell támadni a kritikus testrészt, mivel farizmaid akkor fejlődnek megfelelően, ha különféle szögekből és változatos jellegű mozgásformákkal edzed. Jelen cikkünkben olyan összetett irányú programmal ismertetünk meg, amely annyiban hatékonyabb a hagyományos guggolásoknál, hogy farizmod mellett a comb belső és külső részét egyaránt megdolgoztatja, magyarán kikövezik az utad a kerek és szimmetrikus idomokhoz! A gyakorlatokat egyik ügyeletes bikinis bombázónk, Ana Delia De Iturrondo IFBB bikini pro mutatja be.

wideup.jpg

GUGGOLÁSOK TERPESZUGRÁSOKKAL

Cél: fenék, comb, robbanékonyság

  • Keress egy tágasabb teret, és állj csípőszéles terpeszbe. Végezz guggolást, és könyököd behajlítva az öklöd húzd az állad alá, és végig a sarkadra támaszkodj.
  • Robbanékony, dinamikus mozdulattal ugorj előre kettőt úgy, hogy szintén guggolásba érkezz (comb a talajjal párhuzamos szint alá menjen), és közben folyamatosan nézz előre, ne hajtsd le a fejed.
  • Szintén robbanékony mozdulattal ugorj hátra kettőt, pontosan ugyanígy. Nehezítésképpen az álladhoz tarthatsz egy medicinlabdát is. Végezz 3 x 10 ismétlést. (1 ismétlésnek 2 előre- és 2 hátraugrás számítson.)

prone-frog.jpg

LÁBEMELÉSEK HAJLÍTOTT TÉRDDEL

Cél: fenék, comb

  • Feküdj hason egy padra úgy, hogy a csípőd éppen a pad végénél legyen. Fogd meg a pad két szélét, és törzsed megfeszítésével tartsd egyenesen a gerinced. 90 fokban hajlítsd be a térded, és a térded engedd le egészen a csípő alá.
  • Összezárt lábaid emeld meg, amennyire bírod, és farizmod megfeszítésével a tartsd meg egy pillanatig a felső pozíciót, majd fegyelmezetten ereszd vissza, és kezdd elölről. Végezz 2 x 12-15 ismétlést.

leaninghip.jpg

LÁBEMELÉSEK OLDALRA, FITLABDÁVAL

Cél: törzs, fenék, külsőcomb

  • Térdelj a földre egy fitlabda mellé. A labda felőli könyököd és alkarod támaszd a labdára, a másik kezed pedig tedd csípőre. A labdától távolabb eső lábad nyújtsd ki úgy, hogy a tested a válladtól a sarkadig egyenes vonalat alkosson. Felsőtested egy helyben tartva emeld a kinyújtott lábad csípőmagasságba. Tartsd meg egy pillanatra, majd ereszd vissza anélkül, hogy letennéd a földre, végül újra emeld vissza. Végezz 2 x 12-15 ismétlést mindkét oldalra. 

Ana Delia szexi edzésvideójáért katt ide!

Kövess minket Facebookon is!

https://www.facebook.com/muscleandfitnesshungary