Felice Herrig egyáltalán nem szégyellős

Aktsorozat készült a szexi ketrecharcosnőről.

Pedig mostanság nem a legjobb idők jártak a dögös kick- és thaiboxer MMA-harcosról. Mi tagadás, 13 évnyi kíméletlen ketrecharc és a showbiznisz bizony nagy árat követel. Herrig legkeményebb ellenfele az utóbbi időben a stressz és a kimerültség volt, amelyek igencsak visszavettek teljesítményéből a szorítóban. A 31 éves harcosnő az elmúlt néhány évben szépen kapaszkodott fölfelé a ranglétrán, hogy az első tíz közé jusson, csapata azonban az utóbbi időben fáradtnak és megviseltnek találta, orvosa pedig egy időre rekreációra küldte, hogy több időt szánjon magára, megújulhasson és újjászülessen. Ebben az időszakban születtek Michelle Keim  lenyűgözően érzéki és intim fotói.

Instagram @FeliceHerrig, Twitter @FeliceHerrig

MuscleFitness2.jpg

Herrig pihenőidejében számos filmes szereplés ötletével állt elő, és vendégszerepelt az American Ninja Warriorban.

MuscleFitness1.jpg

A kemény amazon pihenőidejére sem hagyja abba az edzést, hogy formában maradjon a temérdek fotózásra.

MuscleFitness4.jpg

Herrig minden alkalmat megragad, hogy kapcsolatban maradjon rajongóival. Tiszteletét tette az Olympia Hétvégén, ahol fáradhatatlanul osztogatta az autogrammokat.

MuscleFitness6.jpg

A harcosnő nagy cosplay-rajongó, és szereti maga tervezni fellépőruháit. Imád enni és étterembe járni, kedvence a szicíliai cannolo.

MuscleFitness5_0.jpg

Edzője értékelése szerint  megérte visszavonnia, mert Felice kezdi visszanyerni erejét, és a következő szezonban keményebben fog küzdeni, mint valaha. Visszatérése az UFC-be talán december-január körül várható, de egyelőre csak találgatni tudunk. Addig is érjük be a csodálatos képekkel.