Dögös csajok a tengerpartról

Ezekre a lányokra nem csak azért érdemes figyelnünk, mert gyönyörűek, hanem azért is, mert ezúttal hasznos fitnesztippekkel látnak el bennünket!

 

BrittneyMcDonald2.jpg

BRITTANY MCDONALD

Brittany táplálkozási tippje: Sosem hagyom ki a reggelit, és legalább napi 8 pohár vizet iszom. Igyekszem minél több teljes értékű ételt fogyasztani: gyümölcsöket, salátát, és barna rizst.

BritannyMcDonald1_0.jpg

"Legalább 4 éve folyamatosan járok edzeni, úgyhogy mára már a mindennapjaim részévé vált. Ahogy megláttam, hogy van eredménye, teljesen rákattantam. Nagyon szeretem látni, ahogy fejlődik a testem, és ez folyamatosan motivál." 

BrittanyMcDonald4.jpg

"Sosem tudod meg, mennyire vagy erős, amíg nem ez az egyetlen választásod."
 
Facebook: BrittanyMcDonald  
Instagram: B_Maccc3
ChelseaDylann1.jpg
 
CHELSEA DYLANN
 
Chelsea mottója: "A boldogság belső feladat. Senki másnak nem szabad ekkora hatalmat tulajdonítanunk a saját életünk felett."
 
ChelseaDylann2.jpg
 
"Mindig figyelek rá, hogy kellő mennyiségű folyadékot igyak. A víz az egészséges élet egyik titka. Szeretem a testem, és tudom, hogy ha túl lusta vagyok, könnyen elveszíthetem." 
 
Instagram: c_whati_c

JasmineFernandez.jpg

JASMINE FERNANDEZ
 
Jasmine kedvenc gyakorlata: Popsira a csípőtolás és kábeles kirúgás a kedvencem. Mivel a farizom nagyrészt lassú összehúzódású izomrostokból áll, jól reagál a könnyű súllyal végzett sokismétléses gyakorlatokra. Az ételeimet néha 3-4 nappal előre elkészítem úgy, hogy frissek maradjanak."

JasmineFernandez2.jpg

"Amikor túl lustának érzem magam, hogy lemenjek a terembe, emlékeztetem magam, hogy ez csak a fejemben létezik, és hogy amint odaértem és elkezdem emelgetni a súlyokat, máris jobban érzem majd magam. Az én érdekem, hogy egészséges életet éljek, és mindig jobb akarjak lenni, mint tegnap voltam.  

Instagram: @jasmine.bri

TaylorAnderson2.jpg

TAYLOR ANDERSON
 
Taylor kedvenc gyakorlata: "A válledzést imádom, és az oldalemelés a kedvencem. Szeretem, amikor egy kicsit bedurran a vállam, ezért oldalemelésből és a rudas előreemelésből még szuperszetteket is szoktam csinálni."

TaylorAnderson.jpg

"Mindig kitűzök magam elé egy aktuális célt. Legyen szó versenyről, fotózásról vagy éppen arról, hogy jól mutassak nyaraláskor a tengerparton. Szerintem a fejlődés és fejlődni akarás is okozhat függőséget. Ha folyamatosan fényképezem és látom a változást, mindig egyre többet akarok! Azt kérdem magamtól: ha múlt héten képes voltam arra, akkor most vajon mivel tudnám túlszárnyalni?"
 
Instagram: @ifbbpro_taylor

StephanieMaynard1.jpg

STEPHANIE MAYNARD

Stephanie táplálkozási tippjei: Igyekszem elkerülni a sajtot, a sült krumplit, és az édességet. Ha tehetem, előre előkészítem az ételeimet, de az iskola mellett sajnos nem mindig van rá időm." 

Kedvenc gyakorlat: "Elég nehéz erre válaszolnom, mert imádok a teremben lenni! Ha mégis csak egy gyakorlatot választhatnék, talán a sétáló kitörés lenne az. 

StephanieMaynard2.jpg

"A ruháim motiválnak. Senki nem szereti, ha van egy jó cucca, ami nem áll jól rajta. A régi fotók szintén inspirálóak, ahogyan az az álom is, hogy egy modell életét élhetem, még akkor is, ha csak szórakozásból csinálom.   

Instagram: st3ph7837

JessicaKiernan2.jpg

JESSICA KIERNAN

KerriRose1.jpg

KERRI ROSE

Kerri kedvenc gyakorlata: "A hasprés és a csípőtolás, mert ezek a kedvenc testrészeimet célozzák, ráadásul annyi variációban végezhetők, hogy lehetetlenség megunni őket, és folyamatosan lehet rajtuk nehezíteni."

Mottó: "Magabiztosan haladj az álmaid felé, és élj úgy, ahogy elképzelted!"