A legdögösebb pankrátor csajok

Amivel már régóta adósok vagyunk: íme a TNA legszexibb vadmacskái a ringből! – Brooke Adams exkluzív kommentárjával

Egy pillanatig se tévesszenek meg a kifinomult idomok, mert a bűbájos külső mögött valódi fenevadak rejtőznek! Ezek a lányok rendszeresen férfiakat is megszégyenítő edzéseket gyűrnek le, méghozzá nem csak kis súlyokkal.

 

Brooke-1.jpg

 

BROOKE ADAMS

Brooke „Miss Tessmacher” Adams háromszoros TNA Knockout és egyszeres TNA Tag Team Champion, aki nem mellesleg sikeres modell, és több videoklipben is szerepelt már. Láthattuk Timbaland képregényeket utánzó hangulatú „Throw it on Me” –jében, de saját bevonuló zenéje, Christy Hemme „Burning Eyes” c. számának hivatalos klipjének is ő a főszereplője, természetesen kocsimosás közben, forrónaciban.

Brooke így nyilatkozott sokoldalú karrierjéről: „A modelltársaim néha azt hiszik megőrültem. Egyszerűen nem tudják elképzelni, hogyan lehet ekkorákat ütni és ugrani, de azért tisztelnek azért, amit a ringben csinálunk. Mindenféle sérülésem volt már. Sok sportban kipróbáltam magam, és bátran állíthatom, hogy a pankráció legalább annyira kemény és erőszakos, mint a rugby. Volt, hogy eltörtem a kezem. Tényleg nem vicc, ami ott megy!"

dolls-house.jpg

„A BABAHÁZ”

A Jade, Taryn Terrell, és Marti Bell (a képen balról jobbra) alkotta mesterhármast gyakran a „Babaház” névvel illetik. Színes egyéniségek megnyerő stílussal és gyilkos képességekkel. Brooke egyszer azt mondta róluk: „Ezek a ravasz kis bestiák semmit sem szégyellnek megtenni a győzelemért. Jade iszonyatosan erős, Bell belevaló New York-i, aki tudja, milyen kemény a ranglétrán felemelkedni, Taryn pedig született sztár, aki a világbajnoki címe mellett mostanában azzal a hírrel hódítja az online világot, hogy Will Ferrell új filmjében fog cheerleaderkedni.”

 

madison-rayne-1.jpg

MADISON RAYNE

Brooke szerint Madison Rayne a mezőny leginkább alulbecsült szereplője, és valljuk be, ez igazán hízelgő bók a bajnok Brooke szájából. A Méhkirálynő egyébként maga is ötszörös bajnok volt, és most úgy tűnik, újra felfelé ível a teljesítménye.

 

gail-kim-1.jpg

GAIL KIM

A kanadai születésű, koreai származású bűbájos Gail Kim nagy kedvencünk, aki ötszörös (és jelenleg a leghosszabban uralkodó) bajnokként az egyik legeredményesebb TNA császárnő. Brooke szerint Gail a legkeményebben küzdő, legvagányabb versenyző, akivel valaha is ringbe szállt. A női pankráció fanatikusai közt is sokan gondolják, hogy ő a világ legjobbja. És egyre jobb… Az elmúlt időszakban ninja módjára küzdő Kim párducként veti magát áldozatára, és civilben mosolygós természete ellenére a mezőny egyik legfélelmetesebb versenyzője.

 

rebel.jpg

REBEL

Brooke a maga részéről Rebelt tartja az egyik legígéretesebb TNA-újoncnak, akiben minden lehetőség megvan, hogy nagy pankrátor lehessen. Az egykori Dallas Cowboys Cheerleader és ex-bikini ligás Rebel modellként, színésznőként és táncosként is brillírozik, és számos videós és tévés szereplése volt már.