Lányok a teremből: ausztrál álom

Nicky Whelan, a Matador című sorozat szőke bombázója nem fél semmitől! Imádja a harcművészeteket, és a kőkemény boxot!  Mi bizony nem mernénk vele ujjat húzni!

M&F: A matador egy sikeres focista életét bemutató új sorozat, aki nem mellesleg titkos ügynök. Az általad játszott karakternek mi a szerepe a történetben?

N.W.: Én Annie-t alakítom, aki egy igazán felelősségteljes csaj, mint amilyen én magam is vagyok. Nagyon egyenes, hűséges és kegyetlenül szétrúgja a rosszfiúk hátsóját!

M&F: Fizikailag mennyire megterhelő számodra ez a szerep?

N.W.: A forgatás kezdete előtt lövészeti gyakorlatokon vettünk részt. Hozzá kell tennem, hogy egy fantasztikus dublőr csapattal dolgozunk együtt, de néhány verekedős akciójelenetben én magam álltam a sarat, amik egyébként lelkileg jobban megviseltek, mint fizikailag!

M&F: Milyen szerepet tölt be jelenleg a fitnesz és az edzés az életedben?

N.W.: Nincsen könnyű dolgom, hiszen nagyon sűrű az időbeosztásom mostanában. A forgatási napok reggeltől estig tartanak, így pedig nehéz még egy edzést is beiktatni. Azt a nézetet vallom, hogy egy egészséges és boldog lélek és szellem a legfontosabb, az az alap, és akkor valahogy minden egyéb egyensúlyba kerül. Ami pedig az étkezést illeti, a "sokszor keveset" elv híve vagyok, a reggeleket pedig mindig egy zöld turmixal kezdem, azután pedig jöhet a kávé!

M&F: Mi a kedvenc hobbid?

N.W.: Imádom a boxot és az UFC meccseket! Amikor csak tehetem, repülök is Vegasba, hogy lássam a fiúkat a szorítóban! A focit is nagyon szeretem, főleg ha hazai ausztrál szabályok szerint játsszák, de az amerikai verzióval is kezdek megbarátkozni. Kiskoromban pedig rengeteget gördeszkáztam és szörföztem, szóval hétvégenként sokszor a hullámok felé vesszük az irányt.

M&F: Fiús csajnak tartod magad?

N.W.: Ó igen, teljes mértékben! Egész életemben elegánsan kellett öltözködnöm a munkám miatt, így hát ha bármikor melegítőt és bő pólót húzhatok, akkor szinte tapsolok örömömben! Néha kicsípem magam egy-egy eseményre, és a barátaim mindig röhögnek, ha estélyiben látnak, mert nincsenek hozzászokva a látványhoz. Persze rengeteg ruhám van és imádom a divatot, de a kényelem a legfontosabb!

M&F: Mi a különbség az ausztrál és az amerikai pasik között?

N.W.: Az igazat megvallva nincs nagy differencia, mindkettőt szeretem! Az számít igazán, hogy milyen a pasi személyisége és miben hisz, nem pedig a nemzetisége.

M&F: Milyen típusú pasik jönnek be neked?

N.W.: Hát ha visszatekintek az eddigiekre, akkor rá kell jönnöm, hogy nincs fix ideálom!

M&F: Nem érezted még úgy, hogy félnek tőled a férfiak?

N.W.: De, előfordult már. A férfiak általában tartanak kicsit az olyan nőktől, akiken látszik, hogy rendben vannak önmagukkal. Pedig nem félniük kellene, hanem bátran kezdeményezniük! Egy erős, és félelmet nem ismerő pasinak ugyanis nincs szexibb!

Nicky számokban:

Magasság: 162 cm

Súly: 56 kg

Hivatalos Twitter oldal: @NickyWhelan